Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról mikor...

Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de szerintem vannak ételek amiket szerintem egyszerűen lehetetlen Vegán verzióban elkészíteni. Vagyis el lehet mondjuk a brassóit is el lehet készíteni szójából, de az már nem Brassói lenne, hanem „pirított szójakockák sült krumplival”. Vagy ott van a fokhagymás sült tarja, ami szerintem szejtánból szintén nem az igazi. (Fokhagymás sült szejtán?) És még sorolhatnék pár olyan ételt amit egy teljes értékű növényi étrenden élőnek a régi nevükön teljesen el kellene felejteni. Tessék lehet vitatkozni!

#vegán #Húsételek.
2022. máj. 10. 19:44
 281/304 anonim ***** válasza:
88%

Minek vitatkozik az olyan, aki esélyt sem ad arra, hogy meggyőzzék?

Ez nekem nagyon úgy tűnik, hogy amúgy magasról teszel az összes válaszadóra, csak idejöttél tolni a saját véleményedet, mert itt végre úgy érzed, valaki kíváncsi rá.

2022. máj. 18. 12:56
 282/304 anonim ***** válasza:
88%

281-es!

Te is idejöttél a saját véleményeddel, nem?

Egyébként az a kérdés, hogy "mi a véleményetek arról..." Szóval nem meggyőzni kell senkit, csak véleményt írni.

2022. máj. 18. 12:59
 283/304 anonim ***** válasza:
84%

Senki nem vár tőled semmit, csak hogy ne ugass bele mások tányérjába.

2022. máj. 18. 13:00
 284/304 A kérdező kommentje:

281. "Minek vitatkozik az olyan, aki esélyt sem ad arra, hogy meggyőzzék?

Ez nekem nagyon úgy tűnik, hogy amúgy magasról teszel az összes válaszadóra, csak idejöttél tolni a saját véleményedet, mert itt végre úgy érzed, valaki kíváncsi rá."

Ez rátok épp úgy igaz mint rám. 😂

2022. máj. 18. 13:07
 285/304 anonim ***** válasza:
86%
Elmondtuk a véleményünket még az elején mert ugye azt kérte. De kurvára leszarja mások véleményét, mert idézget belőle és megmagyarázza, hogy az miért nem úgy van, ami a SAJÁT véleményed. Olvassátok el az elejét.
2022. máj. 18. 13:07
 286/304 anonim ***** válasza:
84%
A hetes kommentet nézzétek.
2022. máj. 18. 13:08
 287/304 anonim ***** válasza:
86%

Én csak azt nem értem miért mindig az ilyen primitív szaroknak, mint a kérdező van ennyi energiájuk.

Lehetne akár értelmes dolgokról is beszélgetni, de valakinek mindenképpen hozni kell ezt a "az ember márpedig fehér" színvonalat.

2022. máj. 18. 13:17
 288/304 A kérdező kommentje:
285. Attól hogy valamiről van saját véleményed, még nem jelenti azt hogy igazad is van. Mert csak egy vélemény, ami ugyanúgy meg is cáfolható.
2022. máj. 18. 13:35
 289/304 anonim ***** válasza:
62%
Értelmes emberekkel lehet csak értelmesen beszélgetni, aki primitív szarnak nevez mást, mert eltér a véleménye, az nem értelmes ember.
2022. máj. 18. 13:37
 290/304 A kérdező kommentje:
Senkit sem primitívetek le, maximum fantáziátlansággal illettem. A kettő pedig nem ugyan az.
2022. máj. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!