Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?
Minek vitatkozik az olyan, aki esélyt sem ad arra, hogy meggyőzzék?
Ez nekem nagyon úgy tűnik, hogy amúgy magasról teszel az összes válaszadóra, csak idejöttél tolni a saját véleményedet, mert itt végre úgy érzed, valaki kíváncsi rá.
281-es!
Te is idejöttél a saját véleményeddel, nem?
Egyébként az a kérdés, hogy "mi a véleményetek arról..." Szóval nem meggyőzni kell senkit, csak véleményt írni.
Senki nem vár tőled semmit, csak hogy ne ugass bele mások tányérjába.
281. "Minek vitatkozik az olyan, aki esélyt sem ad arra, hogy meggyőzzék?
Ez nekem nagyon úgy tűnik, hogy amúgy magasról teszel az összes válaszadóra, csak idejöttél tolni a saját véleményedet, mert itt végre úgy érzed, valaki kíváncsi rá."
Ez rátok épp úgy igaz mint rám. 😂
Én csak azt nem értem miért mindig az ilyen primitív szaroknak, mint a kérdező van ennyi energiájuk.
Lehetne akár értelmes dolgokról is beszélgetni, de valakinek mindenképpen hozni kell ezt a "az ember márpedig fehér" színvonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!