Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?
Egyébként nekem igazából furcsa, hogy ezen továbbra is fennakadunk, pedig nem új találmány. Már 17. századi erdélyi magyar szakácskönyvben is szerepel a mandulatej és a mandulakolbász(!!) is. Már századokkal ezelőtti egyszerű ember is eljutott odáig, hogy van xy étel amit ő most másból készít. Nem értem, miért állítják be páran úgy mintha ez valami nagy újdonság lenne.
Akit érdekel: "Radvánszky Béla - Régi magyar szakácskönyvek" címen megtalálható online is a könyv, az említett receptek "mondola tej" illetve "mondolából való kolbász" néven vannak benne. :)
Mennyi idő kellene, hogy elfogadottá válhasson egy étel?
#42
Ha jól tudom, ez Eu szabály, nem csak Magyarországon van így.
Akkor viszont nem értem, a "brassói" is egy elkészítési mód, különben hívhatnánk "fűszeres felkockázott hús"-nak is.
Mi a probléma akkor?
#49
Miért biztosabb, mint a kolbász?
Amúgy válaszolnál? Mennyi idő kellene, hogy elfogadottá válhasson egy étel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!