Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?
10
Ez tény, de nem két mondat után. De higgy amit szeretnél, én legalább nem idegeskedek hülyeségeken😄
Azért csinálnak ilyeneket, mert vannak akik abban a tévedésben élnek, hogy a vega, vagy vegán táplálkozás egészséges, viszont a hagyományos ízekről nem nagyon tudnának lemondani. Így megpróbálják utánozni a megszokott ételeket.
Aki tisztában van vele, hogy miért akar vegán, vagy vega lenni, annak nincs szüksége ilyen "hamisítványokra"
Én egyébként nem vagyok egyik sem és ha valamiért húsmentes ételt eszem, akkor nem hús utánzatot akarok enni, hanem igazi vegát. A vegánsággal meg nem is értek egyet.
"Azért csinálnak ilyeneket, mert vannak akik abban a tévedésben élnek, hogy a Vega, vagy Vegán táplálkozás egészséges,"
Pedig tapasztalatom szerint sok Vegán hiszi azt hogy kizárólag nővényi eredetű táplálkozással lehetsz egészséges.
3-as/6-os: én azért eszek "vegán" ételeket, mert mindenféle állati fehérjére allergiás vagyok!
Esetleg el tudod képzeni, hogy lenne kedvem brassóit, rántott húst vagy akármi mást enni, de nem ehetek, mert a kórházban kötök ki emiatt.
Semmivel sem másabb, mint a laktóz, glutén, esetleg tojásérzékenység, az egyetlen különbség, hogy nekem semmiféle tejtermék, tojást tartalmazó étel, hús vagy csak zsír nem ehetö!
Szóval ne akarj provokálni, elég szánalmas dolog töled!
Ti panaszkodtok mindig, hogy a vegánok meg akarják mondani nektek, hogy mit egyetek, de minden ilyen kérdésnél ti is itt követelőztök, hogy "aki vegán az ne egyen húsutánzatot, egyen csak zöldséget"
Most az téged mit zavar, hogy hogy hívja. A vegán töltött káposztában ott van, hogy vegán, tehát tudod előre, hogy nem lesz benne igazi hús, de ezen felül meg minden más ugyanolyan mint a töltött káposztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!