Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?
'Nem lett finomabb, csak olcsóbb lett az addig méregdrága bors.'
Hiába lesz olcsóbb valami, ha kipróbálják és rosszabb ízű tőle az étel.
"Látod, megint csak tippeltél valamit, és előadod úgy, hogy az az igaz."
Azt most én is írhatnám neked. :D
:D Feladom :D Te tényleg menthetetlen vagy.
Míg ideböfögted az idézeteket, addig utánaolvashattál volna.
"Látod, megint csak tippeltél valamit, és előadod úgy, hogy az az igaz."
Megtettem, és abból is az jött le hogy azért tűnt el a köztudatból, mert nem felelt meg az ízlésünknek.
"Te egy értetlen barom vagy, aki nem képes felfogni amit mások mondanak neki és az a legnagyobb problémád az életedben, hogy mi egyes ételeknek a neve."
Ezek szerint nem csak én vagyok így ezzel. Mert ha van egy több évszázados recept, ti akkor is fogjátok magatokat és kedvetekre cserélgettek benne egy fontos hozzávalót, mondván nem akartok állati eredetű dolgokat enni. Oké, ez még érthető is, de akkor legalább adjatok neki olyan nevet ami arra az összetevőre utal.
Mégegyszer leírom, mert nehéz a felfogásod:
Nem kell neked azzal foglalkoznod, hogy mit esznek mások.
Akkor én is leírom még egyszer, mert nehéz a felfogásod
Ne csak az összetevők változtatásában használjátok a fantáziátokat, hanem az ételeitek névadásában is. Vagy ott megáll a tudomány hogy az állati összetevőt kicserélitek nővényire? És még ti beszéltek arról hogy szerintetek azért eszünk húsos, tojásos, tehéntejes dolgokat, mert kényelmesek vagyunk.
"Nem kell neked azzal foglalkoznod, hogy mit esznek mások."
Miért csak ezt tudod ismételgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!