Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról mikor...

Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de szerintem vannak ételek amiket szerintem egyszerűen lehetetlen Vegán verzióban elkészíteni. Vagyis el lehet mondjuk a brassóit is el lehet készíteni szójából, de az már nem Brassói lenne, hanem „pirított szójakockák sült krumplival”. Vagy ott van a fokhagymás sült tarja, ami szerintem szejtánból szintén nem az igazi. (Fokhagymás sült szejtán?) És még sorolhatnék pár olyan ételt amit egy teljes értékű növényi étrenden élőnek a régi nevükön teljesen el kellene felejteni. Tessék lehet vitatkozni!

#vegán #Húsételek.
2022. máj. 10. 19:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/304 A kérdező kommentje:

'Nem lett finomabb, csak olcsóbb lett az addig méregdrága bors.'

Hiába lesz olcsóbb valami, ha kipróbálják és rosszabb ízű tőle az étel.

"Látod, megint csak tippeltél valamit, és előadod úgy, hogy az az igaz."

Azt most én is írhatnám neked. :D

2022. máj. 12. 10:39
 62/304 anonim ***** válasza:
91%

:D Feladom :D Te tényleg menthetetlen vagy.

Míg ideböfögted az idézeteket, addig utánaolvashattál volna.

2022. máj. 12. 10:42
 63/304 A kérdező kommentje:

"Látod, megint csak tippeltél valamit, és előadod úgy, hogy az az igaz."

Megtettem, és abból is az jött le hogy azért tűnt el a köztudatból, mert nem felelt meg az ízlésünknek.

2022. máj. 12. 11:06
 64/304 anonim ***** válasza:
100%
7 oldal után levonhatjuk a következtetéseket. Te egy értetlen barom vagy, aki nem képes felfogni amit mások mondanak neki és az a legnagyobb problémád az életedben, hogy mi egyes ételeknek a neve. Szánalmas kis életed lehet :D
2022. máj. 12. 11:09
 65/304 A kérdező kommentje:

"Te egy értetlen barom vagy, aki nem képes felfogni amit mások mondanak neki és az a legnagyobb problémád az életedben, hogy mi egyes ételeknek a neve."

Ezek szerint nem csak én vagyok így ezzel. Mert ha van egy több évszázados recept, ti akkor is fogjátok magatokat és kedvetekre cserélgettek benne egy fontos hozzávalót, mondván nem akartok állati eredetű dolgokat enni. Oké, ez még érthető is, de akkor legalább adjatok neki olyan nevet ami arra az összetevőre utal.

2022. máj. 12. 11:25
 66/304 anonim ***** válasza:
100%

Mégegyszer leírom, mert nehéz a felfogásod:

Nem kell neked azzal foglalkoznod, hogy mit esznek mások.

2022. máj. 12. 11:26
 67/304 A kérdező kommentje:

Akkor én is leírom még egyszer, mert nehéz a felfogásod

Ne csak az összetevők változtatásában használjátok a fantáziátokat, hanem az ételeitek névadásában is. Vagy ott megáll a tudomány hogy az állati összetevőt kicserélitek nővényire? És még ti beszéltek arról hogy szerintetek azért eszünk húsos, tojásos, tehéntejes dolgokat, mert kényelmesek vagyunk.

2022. máj. 12. 11:39
 68/304 anonim ***** válasza:
100%
2022. máj. 12. 11:48
 69/304 A kérdező kommentje:

"Nem kell neked azzal foglalkoznod, hogy mit esznek mások."

Miért csak ezt tudod ismételgetni?

2022. máj. 12. 11:53
 70/304 anonim ***** válasza:
100%
2022. máj. 12. 11:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!