Mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak Vegán / akármi-mentes verziót?
119."Remélem tudod, hogy a húsos brassóit se Brassóban készítik, ha pl Budapesten egy étteremben azt rendelsz. Igazából az is "budapesti"".
Az egyik feltevés szerint a brassói receptjét egy Gróf Nándor nevű vasutasszakács találta ki 1948-ban, a Budapest–Brassó között közlekedő járaton (sertés-szűz hús, fokhagyma, fekete bors, burgonya összetevőkkel).
Egy másik feltevés szerint, az óbudai Weiss kocsma tulajdonosának felesége találta ki a brassóit egy más változat szerint mint egytálételt Brassóy Károly asztalos mester születésnapjára. Ez majoránnás, hagymás sertéshús, tarhonyával.
Kérdező, úgy nem igazán poén hogy te egyedül másolgatod be ugyanazt. :D
Mellesleg te azért írtál ki kérdést hogy mások folglalkozzanak vele (válaszoljanak), de enni nem azért szokás.
Amúgy a tokány egy vágási módszer, bármit lehet tokányra vágni ami texturált, párhuzamos rostokból áll.
"Mellesleg te azért írtál ki kérdést hogy mások foglalkozzanak vele"
Ha másoknak szabad, akkor talán nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!