Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ismertek olyat, aki csak...

Ismertek olyat, aki csak nagyon későn kezdett el dolgozni,40 éves korában?

Figyelt kérdés
Mekkora hátrány ez?
2017. júl. 9. 14:09
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/223 A kérdező kommentje:

Ne kezdjük elölről,légyszi.

Szerintem túlbeszéltük így is!

2017. júl. 12. 18:54
 142/223 anonim ***** válasza:
60%

Őt nem gátolja meg abban a betegsége, hogy eljusson A-ból B-be.

Lehet.

De őt másban gátolja meg.

Olyanban, amiben meg téged nem gátol semmi.

Fogd már fel, hogy nem te vagy a világ legsanyarúbb sorsú embere, nálad sokkal rosszabb helyzetben lévők is megoldják a dolgaikat, mert akarják, vagy mert muszáj nekik.

Te se nem akarod, se nem muszáj.

De úgyse fogadsz el senkitől semmit.

Már csak azt mondd meg, ezzel az egésszel mi volt a célod.

Ha senkitől nem fogadsz el semmit, akkor minek írtad ki?

Vagy azt vártad, hogy majd mindenki sajnálni fog?

Attól jobb lesz neked?

Változik valami?

2017. júl. 12. 18:56
 143/223 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltatok,sokan.
2017. júl. 12. 18:58
 144/223 anonim ***** válasza:
60%

Te sem csak arról írtál, arra pedig talán szabad reagálni, amit kommentben írtál.

Így korrekt.

2017. júl. 12. 19:00
 145/223 A kérdező kommentje:

Én nem kértem itt senkitől segítséget,és nem is tud senki segíteni.

Én arra voltam kíváncsi,hogy vannak-e ilyen emberek,akik későn kezdenek el dolgozni,mikre lehet számítani,mikre kell felkészülni.

2017. júl. 12. 19:01
 146/223 A kérdező kommentje:
Azért írtam le,mert egy idő után átment abba a kérdés,hogy miért nem tudok dolgozni.
2017. júl. 12. 19:02
 147/223 anonim ***** válasza:
60%
mindenre van magyarázat, miért pont erre ne lenne
2017. júl. 12. 19:08
 148/223 anonim ***** válasza:
100%

"Én arra voltam kíváncsi,hogy vannak-e ilyen emberek,akik későn kezdenek el dolgozni,mikre lehet számítani,mikre kell felkészülni."

Jó, akkor térjünk vissza az eredeti kérdéshez.

"Ismertek olyat, aki csak nagyon későn kezdett el dolgozni,40 éves korában?"

Nem, nem ismerek olyat, aki 40 éves korában kezdett dolgozni. Olyat ismerek, aki 30 körül, és ugyanott kezdett, mint aki mondjuk 18 évesen megy el dolgozni. Nyilván már ő is hátrányban volt a fiatalokkal szemben.

"Mekkora hátrány ez?"

Nagyon nagy hátrány, mivel majdnem minden munkához elvárnak munkatapasztalatot.

Az, hogy nincs munkatapasztalatod csak akkor elfogadott, ha nagyon fiatal vagy és frissen estél ki az iskolából - ilyenkor nyilván megértik, hogy még nem dolgoznál a szakmádban, vagy akár sehol máshol sem.

40 évesen már enyhén szólva is furcsán fognak rád nézni, ha nem tudsz több éves munkatapasztalatot felmutatni, és rá fognak kérdezni, miért nem dolgoztál eddig. És ha megmondod az igazat, akkor nem fognak felvenni dolgozni, mert nem fognak megbízható munkaerőnek tartani.

Ezek a tények. De szerintem ezekkel magad is tisztában voltál kérdezés nélkül is.

2017. júl. 12. 19:15
 149/223 A kérdező kommentje:

De mi köze a kornak egy nem fizikai teljesítményre alapuló munkánál?

Ha,én 30 évesen kezdem el az orvosi egyetemet,akkor milyen hátrányban leszek azzal,aki 20 évesen kezdte?

Nem kőműves akarok lenni 50 évesen..

2017. júl. 12. 19:36
 150/223 A kérdező kommentje:

Most pl húgom jelentkezett erre a telefonos-ügyfélszolgálatos munkára,amiről meséltem.

2 hét alatt betanítanak.

Na már most mi a különbség,ha és 20 évesen vagy ha 40 évesen megyek el egy ilyen helyre?

Semmi.

100 ezret meg lehet keresni,ha lesz saját lakásom,annyi nekem meg bőven elég lesz.

2017. júl. 12. 19:40
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!