Ismertek olyat, aki csak nagyon későn kezdett el dolgozni,40 éves korában?
Azzal tisztában vagyok,ezért is kerestem olyat,akire támaszkodhatok.
Az meg kicsit sem érdekel,hogy valaki erre irigykedik,mert ő neki dolgozni kell.
Nekem is kell majd egyszer,csak a körülmények nem mindegy,hogyan.
Van,aki tönkreteszi a fiatalságát azzal,hogy egész nap dolgozik,az az ő dolga.
Az meg tök mindegy,hogy mit fogsz mesélni az unokáidnak,mert mindenki meghal egyszer,és tök mindegy hogyan éltél,nem fog számítani.
Amíg viszont élek,nem fogok szenvedni egész nap a semmiért,ha van más választásom is.
Sportolók 30 éves korukig dolgoznak,aztán nyugdíjba mennek.
Azzal bezzeg senki nem foglalkozik ennyit.
Az igazságos?Nem.
Én sem megyek önként a vágóhídra.
10-15 év múlva reménykedem,hogy fejlődik a világ,jobban elterjed majd a távmunka.
És,akkor több lehetőségem lesz.
Saját lakásban,pedig minimálbérből,egyedül meg fogok tudni élni.
Ahhoz,hogy te jobban élj,jobb fizetésed legyen,mint a minimálbér vagy ki kell hajtanod magad teljesen,vagy az átlagnál sokkal stresszesebb melót kell bevállalnod.
Vagy vállalkozhatsz,kihasználhatsz másokat.
Én nem akarom egyiket sem,inkább megelégszem kevesebbel,de a stressz is kevesebb lesz.
"Amíg nem a te pénzedből élek,ne fájjon neked,kinek a pénzéből élek."
Már ne haragudj, de akkor te se foglalkozz azzal, hogy más egy hét alatt eltapsolja a pénzét a Sound-on.
Semmivel sem vagy különb, te is írtál más pénzügyeiről, ráadásul az egész eredeti kérdésed központi témája a pénz.
Szóval ez most elég szép öngól volt.
Sportolók 30 évesen nyugdíjba mennek...
Igazságos-e?
IGEN!!!
Egy átlag fiatal ma 23-25 évesen kezdi az életét, akkor kezd dolgozni, akkor kezd karriert építeni.
Tudod, mikor kezdik mindezt azok, akik olimpiai bajnokok?
6 évesen, 8 évesen... ők már akkor hajnal 4-kor kelnek, és mire más felkel, ők már leúsztak 1000 métert, mert van kitartásuk, akaraterejük.
Ezek a sportolók tizenévesen bajnokok, és annyi energiát, időt tettek bele ebbe, amit más 50 év alatt sem szánna rá.
Szóval dolgoztak ők annyit azokért az eredményekért és a "nyugdíjukért", mint más 40 év alatt.
Itt nem más turkál megint a te zsebedben, hanem te a másokéban.
Ismét öngól... nem is kicsi.
Húúú basszus, ennyi ellentmondás egyetlen embertől, nem semmi...
Szóval már irigyek is vagyunk rád, mert nem dolgozol?
Hát rohadjak meg, de én inkább dolgozok, mint hogy egy ingyenélő otthonülő haszontalan valaki legyek.
Engem éltet a munka, még ha néha nehéz is.
És szerintem ezzel sokan vagyunk így.
A kutya nem irigykedik a munkanélküliekre...
Megmagyarázol mindent...
szóval mi tönkretesszük a fiatalságunkat, mert dolgozunk...
szerintem meg megalapozzuk a jövőnket, hogy ne másokon élősködjünk, ne másokra legyünk utalva, ne kenyéren és vízen kelljen élnünk.
közben kapcsolatokat építünk, barátokat szerzünk, sikerélményeink vannak, karriert építünk, stb.
ember, itt nem mi irigykedünk, hanem te irigykedsz, te vágysz egy ilyen életre, de nem gyengén...
NA EZ ÜTI AZ ÖSSZES MONDATODAT, EZZEL BEBUKTÁL MINDENT:
"Az meg tök mindegy,hogy mit fogsz mesélni az unokáidnak,mert mindenki meghal egyszer,és tök mindegy hogyan éltél,nem fog számítani. "
Akkor nem mindegy, milyen fájdalmaid vannak?
Nem mindegy, mennyit szenvedsz?
Úgyis meghalsz egyszer, és tök mindegy hogyan éltél, nem fog számítani!
Ekkora lúzerséget, komolyan...
Senki más nem számít, az embernek szerinted ne legyenek örömei, mert egyszer úgyis meghal...
Te már csak trollkodsz, másokat kóstolgatsz, már csak beszólogatsz, erőltetetten kapálózol, hogy mindenre rátromfolj, de összevisszaság az egész.
Jaj,hagyjuk már a sportolókat.
Abba bele kell születni.
Belőlem sosem lehetett volna élsportoló,mert nem születtem gazdag családba.
Engem nem érdekel a Soundon ki mire veri a pénzét,csak válaszoltam egy kérdésre,miszerint milyen nagy élmény az.
mégis is?
hogy egy hónapot szenvedsz azért,hogy egy hét alatt elverd?
Ez az én véleményem,nem várom el,hogy másnak is ez legyen.
Én így gondolom.
Nekem a szabadság,nyugalom fontosabb,mint,hogy nyaralgassak és új embereket ismerjek meg.
Nem érdekelnek az emberek,nem sok különbség van köztük.
Nem,szenvedve élni semmi értelme.
Ezért is támogatom az eutanáziát.
Annak mi értelme,hogy valaki még él szenvedjen?
Semmi.
Az,hogy az életnek semmi értelme,arra írtam,hogy egyszer úgy is meghalsz,és a kutya sem fog emlékezni arra te hogyan éltél.
Ilyen szinten nem szabad túl komolyan venni az életet,mert semmi értelme nincs.
Van,akinek jó.Munka nélkül élvezi,a többiek meg próbálják ezekkel felvenni a versenyt.
Van,akinek ez jut,van,akinek más.
De a végén mindenki meghal.
Én csak amíg élek,nem akarom azt érezni,hogy folyton egy készenléti állapotban,mókuskerékben élek,és még fáj is fizikailag.
Aki egészségesnek született az ezt úgy sem érti.
Kár ezt magyaráznom.
Én nem irigykedek rátok.
Sokat dolgoztok,és cserébe nagyon keveset kaptok.
De mivel egészségesek vagytok,így mentek,mert nincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!