Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ismertek olyat, aki csak...

Ismertek olyat, aki csak nagyon későn kezdett el dolgozni,40 éves korában?

Figyelt kérdés
Mekkora hátrány ez?
2017. júl. 9. 14:09
 191/223 A kérdező kommentje:

Nem,nem azt várom,hogy meghaljanak,és nem is abból a pénzből fogok tudni házat venni.

Amúgy már most eltudnánk adni a 4 szobás lakásunkat,ami kertes övezetben van.És vehetnének belőle 2 panel lakást,csak azt fenn is kell tartani,és nem tudnék egyedül költözni,mert 2 testvérem még van.

A szüleim sem akarnak panelbe menni,azt mondták majd esetleg akkor,ha már nyugdíjasok lesznek.

A támogatómnak nincs senkije.Nem lesz örököse.

2017. júl. 13. 19:16
 192/223 anonim ***** válasza:
100%

Egy szerelem bármikor betoppanhat bárki életébe, és még lehet örököse, akkor is, ha épp 70 éves.

Akármilyen megkeseredett ember, egy kedves nő/férfi egy pillanat alatt boríthat mindent.

Akár trónörökös formájában, akár csak úgy, hogy rá íratja a házát, vagy ír egy végrendeletet.

Én nem vennék készpénznek semmit, amíg az ingatlan nincs a nevemen. Semmi sem biztos.

Ha mindenáron neked akarná adni, megtehette volna már, vagy épp most is folyamatban lehetne a rendelkezés.

Rá lehet írni a nevedre úgy, hogy marad az ő haszonélvezetete haláláig.

Egészen biztos vagyok benne, hogy ha 1000%-osan komolyan gondolná, akkor lépne.

Addig meg ez egy üres ígéret, amivel leráz, vagy ha úgy tetszik, megnyugtat. Tudja, hogy nem vagy százas, és ezzel egy picit még segít is, nyugtatja a kis lelki világodat, hogy meg van oldva a jövőd, ne szorongj.

De ha az illető egy egyedülálló idős ember (mert gondolom nem egy 30-40 éves egyedülálló), örökös nélkül, és van vagyona, akkor meg fogják találni mások is, és ráveszik egy eltartási szerződésre.

Vagy bármit ajánlanak neki... nem lenne egyedi eset.

Amúgy remélem tudod, hogy ez így nagyon hülyén hangzik, hogy van egy támogatód... tudod, kik szokták ezt mondani? Fiatal lányok, akik idős embereket elégítenek ki a pénzükért, vagy hímrngyók, akik idős nőket kényeztetnek szintén pénzért, eltartásért. Na ezek az emberek a támogatók.

2017. júl. 13. 19:53
 193/223 A kérdező kommentje:

Még csak 1 éve ismerem az illetőt.

Nem,nem íratott rám semmit,és nem is kértem ilyesmire.

Egyelőre támogat.

Nekem egyelőre az is bőven elég,hogy ha minden cérna szakad,akkor tudok hová menni.

Az pedig a jövőben fog eldőlni,hogy kialakulhat e köztünk több,mint barátság.

Elég bonyolult ez.De nem vetem el a lehetőséget.

2017. júl. 13. 20:19
 194/223 A kérdező kommentje:

"Fiatal lányok, akik idős embereket elégítenek ki a pénzükért, vagy hímrngyók, akik idős nőket kényeztetnek szintén pénzért, eltartásért. Na ezek az emberek a támogatók."

Engem aztán hidegen hagy minek neveznek.Én nem foglalkozom másokkal.Az sem érdekel mások mit gondolnak rólam.

Sok az irigy,rosszindulatú ember,ezzel tisztában vagyok.

2017. júl. 13. 20:20
 195/223 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, se nem irigy, se nem rosszindulatú, aki nevén nevezi ezeket az ingyenélőket.

Gondolod, hogy erre irigy lenne bárki is?

Ha irigy lenne, akkor csinálná.

DE ez inkább undorral tölti el a normális embert, és megveti, aki ezt csinálja. Szánalmas, és ebben aztán semmi rosszindulat nincs.

Nos, 20 oldalnyi kommentelés után bizton állítom, hogy te nem az a fajta vagy, akit nem érdekel mások véleménye.

Nagyon is érdekel, különben nem reagálnál mindenre, nem védenéd magad, stb.

2017. júl. 13. 20:38
 196/223 anonim ***** válasza:
100%
Ha a támogatód utána örökölsz egy lakást, akkor többszázezres illetéket is kell utána fizetned. És akkor már megint ott vagy, hogy el kell adnod a lakást, hogy kifizethesd az illetéket, és valószínűleg utána nem marad annyi pénzed, amiből vehetnél egy másik lakást. Tehát még mindig nem látom, hogy lesz neked saját lakásod.
2017. júl. 13. 20:47
 197/223 A kérdező kommentje:

Jaj,dehogy nem.

Hidd el,nagyon sokan szeretnének ingyen élni,csak be sem merik ismerni mások előtt,mert tudják,hogy megvetik őket.

De bezzeg irigykednek arra,aki talál olyat,aki eltartja.

Persze az azzal járó negatívumokat nem vállalnák be.

Igen,én nem vagyok "normális".

De nekem ezzel nincs bajom,olyan vagyok,amilyen.

"Nem érdekel más vélemény"-Ez alatt nem azt értem,hogy bunkó módon nem válaszolok senkinek.

Az viszont,hogy én mit teszek,azt magam döntöm el!

Tanácsot persze könnyű adni mindenkinek,sokan szeretnek másoknak tanácsot adni.

Van erre egy mondás "más f-szával veri a csalánt".

Én a megmondó embereket kerülöm,ha lehet,akik megakarják mondani másoknak mit tegyen.

Nézd a világon rengeteg "ingyenélő van".

Engem nem nagyon érdekel,hogy mások "ingyen élnek",mert nem az én dolgom.

Én kényszerből élek ingyen,nem választásból.

2017. júl. 13. 20:53
 198/223 A kérdező kommentje:

Amúgy ingyen nem él senki,mert akit eltartanak,annak is kell cserébe nyújtania valamit.

Ingyen azok élnek,akik gazdagságba születtek,és mások robotolnak helyettük.

De ezen sem nagyon tudok változtatni,így ezen én nem bosszankodom.

2017. júl. 13. 20:55
 199/223 A kérdező kommentje:

Amúgy a világ javait,ami kézzel előállított termék,na olyat kevesen dolgoznak.

A legtöbb embernek alibi munkája van,ami semmit sem termel,csak ráfogják,hogy munka.Mert addig sincs ideje szabadnak lenni és gondolkodni.

Renegeten spekulációval keresnek pénzt,az még sem fáj senkinek.

Bezzeg,ha valaki nem áll be a rabszolgasorba,az már sokaknak "ingyenélő".

Azért,mert jobb szenvedni,ha a szomszéd is szenved.Ha nekem is sz-r,legyen másnak is az.

Ezért ítélik el sokan az "ingyenélést".

2017. júl. 13. 20:59
 200/223 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tévedsz, egy értelmes, intelligens ember nem irigykedik azokra, akiket eltartanak.

Nyilván nem a tanulatlan rétegről beszélek, azoknak biztos jó lenne.

De akinek már magasabb az IQ-ja, azt nem elégíti ki, az igenis dolgozni akar.

Halálosan unalmas a semmittevés, én egyáltalán nem vágyom rá.

2017. júl. 14. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!