Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ismertek olyat, aki csak...

Ismertek olyat, aki csak nagyon későn kezdett el dolgozni,40 éves korában?

Figyelt kérdés
Mekkora hátrány ez?
2017. júl. 9. 14:09
 201/223 anonim ***** válasza:
75%

"Tanácsot persze könnyű adni mindenkinek,sokan szeretnek másoknak tanácsot adni.

Van erre egy mondás "más f-szával veri a csalánt".

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te vagy az, aki más f***val veri a csalánt, mert tudtommal te vagy az, aki más pénzét veri el, amiért nem dolgozott meg.

A kérdést pedig te írtad ki, te kértél tanácsot.

2017. júl. 14. 08:37
 202/223 anonim ***** válasza:
75%

"Én a megmondó embereket kerülöm,ha lehet,akik megakarják mondani másoknak mit tegyen."

Hoppá-hoppá...

Állításod szerint a legtöbb embernek alibi munkája van, stb.

Mondd már meg őszintén, HONNAN TUDOD???

Fogalmad sincs róla, nem is ismered a munka világát!

HA nem csinálod, nem vagy benne, nincs tapasztalatod, akkor ne tudd már ezeket, jó?

Semmivel sem vagy különb, mint az általad utált megmondóemberek.

Te is pont ilyen vagy.

Okoskodsz, hogy másoknak milyen munkájuk van, de egyébként fogalmad sincs róla.

Te hiszed magad nagy megmondóembernek, aztán fikázod azt, aki úgy alkot véleményt, hogy tudja is, miről beszél.

2017. júl. 14. 08:40
 203/223 anonim ***** válasza:
75%

"Amúgy ingyen nem él senki,mert akit eltartanak,annak is kell cserébe nyújtania valamit.

Ingyen azok élnek,akik gazdagságba születtek,és mások robotolnak helyettük. "

Na akkor döntsd már el, mert folyamatosan ellentmondasz saját magadnak.

Egyik sor szerint senki nem él ingyen, következő sorban meg leírod, hogy ki él ingyen...

Nem érzed, hogy túlzásba viszed az okoskodást meg a magyarázkodást?

2017. júl. 14. 08:41
 204/223 A kérdező kommentje:

"De akinek már magasabb az IQ-ja, azt nem elégíti ki, az igenis dolgozni akar. "

Csinálni valamit,és dolgozni,az két külön dolog.

Más a megélhetésért dolgozni,és más csak pusztán unalomból.

2017. júl. 14. 10:58
 205/223 A kérdező kommentje:

"Halálosan unalmas a semmittevés, én egyáltalán nem vágyom rá."

Lehet,de sokan szeretnének ingyen élni,ezt mi sem bizonyítja,hogy minden héten lottószelvények millióit veszik.

2017. júl. 14. 11:00
 206/223 A kérdező kommentje:

"Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te vagy az, aki más f***val veri a csalánt, mert tudtommal te vagy az, aki más pénzét veri el, amiért nem dolgozott meg. "

És,ha ez az illetőt nem zavarja,akkor téged miért zavar?

Elárulom a vállalkozók is bezsebelik a haszon jelentős részét,és a dolgozónak csak éppen odalöknek valamit,ők is más munkájából élnek.

Sokkal magasabb értéket termelnek sokan,mint amit kézhez kapnak.

2017. júl. 14. 11:01
 207/223 A kérdező kommentje:

"A kérdést pedig te írtad ki, te kértél tanácsot."

A kérdés nem ez volt.Nem is abban kértem tanácsot.

2017. júl. 14. 11:02
 208/223 A kérdező kommentje:

"Na akkor döntsd már el, mert folyamatosan ellentmondasz saját magadnak. "

Akkor leírom neked,hogy érthető legyen.

Legtöbbeket az ingyenélés csak akkor zavarja,ha szegény ember teszi ezt.

Bezzeg,aki beleszületik a jóba,az ellen nem mernek felszólalni,mert azoknak hatalma van,azoktól félnek.

De téged zavar az ingyenélés,engem nem.

Nem érdekel mások hogyan élik meg,vagy élik túl az életet,amíg engem nem zavarnak.

A legtöbb ember viszont nem ilyen,szereti meggyőzni a másikat is arról,hogy neki is jó a rabszolgaság,mert csoportosan jobb szenvedni,mint egyedül.

2017. júl. 14. 11:05
 209/223 A kérdező kommentje:

A sportolókat,azért hoztam példának,mert ők pl 30-35 éves korukig "keresik a pénzt"

Belerúgnak egy labdába,megütnek egy labdát,stb.

És utána meg 50 évig hátradőlnek,és mások által előállított termékeket eszik,melegben vannak télen,utaznak ide-oda a világban,használják a Föld erőforrásait.

Mások pedig 65 éves korokig nyomják az igát a semmiért.

Közben panaszkodnak a világon,hogy nincs elég szakmunkás,akik valóban elő is állítanak valamit.

Akik a világon valóban termelnek is valamit az emberiségnek őket nem fizetik meg,bezzeg a világhírű focista ő habzsolhatja az életet 100 éves koráig,ingyen élve.Az nem zavar senkit,mert ő 15 évig rúgdosott egy labdát,heti 2-3szor másfél óráig.

Oké,persze tudom feladta a gyerekkorát.

Ja,sokaknak ugyanúgy elment a gyerekkoruk,nem kaptak semmit a szüleiktől,és nekik még sem ez a sors jut.

Szóval csak érzékeltetni akartam,hogy ez az "ingyen élés",egy nagy kamu.

A fél világ ingyen él,csak ráfogják,hogy valamit dolgozik.

2017. júl. 14. 11:12
 210/223 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet,de sokan szeretnének ingyen élni,ezt mi sem bizonyítja,hogy minden héten lottószelvények millióit veszik."

NAgyon tévedsz, ha azt gondolod, hogy minden nyertes csak sütteti a hasát, és nem dolgozik. A legtöbben csendben maradnak, visszavonultan, és befektetik a pénzt. Sokan az eredeti munkájukat sem adják fel. Csak erről nem ír a bulvár, mert ez nem hír.

Megint te magyarázod meg nekem, hogy milyen a munka világa.

Te, akinek fogalma sincs - nekem, aki már középiskola mellett is dolgozott, és azóta folyamatosan.

Kicsit nagyképű vagy, de megszoktuk már 20 oldal alatt.

2017. júl. 14. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!