Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ismertek olyat, aki csak...

Ismertek olyat, aki csak nagyon későn kezdett el dolgozni,40 éves korában?

Figyelt kérdés
Mekkora hátrány ez?
2017. júl. 9. 14:09
 171/223 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor hivatkozhatok a betegségemre.

És akkor vagy ad esélyt vagy nem."

Hát ja. A vagy nem-mel beletrafáltál. Beteg embert nem vesznek fel dolgozni. A betegséget még inkább eltitkolni szokták az emberek a munkahelyükön, ameddig csak tudják, nem hogy azzal kezdjenek az állásinterjún...

"Olyan nincs,hogy sehol nem alkalmaznak."

Hát nem tudom, elég sok embert látok az utcán, akiknek nincs munkája, pedig dolgoznának ők is. Meg akik közmunkán szenvednek havi 20-25 ezer forint zsebpénzért, ők sem jókedvükben vannak ott, gondolom... Nem annyira jó a helyzet, mint ahogy te gondolod.

2017. júl. 12. 20:58
 172/223 anonim ***** válasza:
100%

De most te a lakásra vársz, hogy örökölj? Ha az megvan, akkor mire fogod, hogy nem dolgozol?

Amúgy tudja az illető, hogyha ő beadja a kulcsot, akkor te röppensz a lakásába? És ha másra hagyná?

2017. júl. 12. 20:58
 173/223 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom egy idősödő szülő, aki nyilván nem fogja másra hagyni a lakást.

Bár lehetnek meglepetések, de azért egy átlagos-normális szülő gyerek viszonyban nem szokás kisemmizni a gyereket, ezt azért lehet sejteni.

Feltételezem, nincsenek ilyen családi problémák, hogy akár csak a gyanú is felmerült volna, hogy más lesz az örökös. Főleg egy beteg gyerek esetében, aki még rá is tesz egy lapáttal, és néha-néha (minden nap) utalgat rá, hogy neki annyi, ha nem lesz hol laknia.

Mivel jelenleg is eltartják, biztosra lehet venni, hogy fennáll az áldozat és az őt támogató családtag esete, azt is simán el tudom képzelni, hogy az idős szülő a lelkét kidolgozza, esetleg ő maga is beteg, de nem viszi rá a lélek, hogy feladja a munkáját, mert akkor mi lesz szegény gyerekkel.

Tudom, mindez csak feltételezés.

De adott egy felnőtt férfi, aki soha nem dolgozott, csak eltartották, ehhez kell egy olyan lelkületű valaki, aki erején felül mindent megtesz.

2017. júl. 12. 21:17
 174/223 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt sem látja be, hogyha kapna is egy lakást, az nem oldaná meg a problémát.
2017. júl. 12. 21:26
 175/223 A kérdező kommentje:

Ezt így nem lehet leegyszerűsíteni.

Nem egyedüli gyerek vagyok.

És nem fogok egyedül annyit örökölni,amiből egy házat lehet venni,de van más megoldásom,tervem is.

Ez csak a közelmúltban alakult ki,nagyon friss.

De tudom,ha nyugdíjasok lesznek a szüleim,akkor nem maradhatok itt.És más megoldást kell majd találnom.

Van más támogatóm.

2017. júl. 12. 21:47
 176/223 A kérdező kommentje:

"Szerintem azt sem látja be, hogyha kapna is egy lakást, az nem oldaná meg a problémát."

Nem oldalná meg a betegségemet,de jobbak lennének az esélyeim,ha nyugodt közegből tudnék dolgozni járni.

Jelen helyzetben viszont nincs esélyem,csak ez,ezért is keresek más megoldást,de nekem innen is nagyon nehéz lesz elmenni egy idegen helyre lakni,de nem lesz más választásom.

2017. júl. 12. 21:49
 177/223 A kérdező kommentje:

Ha egyedül laknék,akkor nyugodtabban tudnék aludni,hogy nem kell senkitől félnem.

És ha hazamegyek,akkor biztosan tudok wc-re menni.

Sajnos a szüleim között sem jó a viszony,gyakran összevesznek.Nincs egy állandó nyugodt légkör,én tartom közöttük a kapcsolatot,és félek itthagyni is őket egyszer,hogy hogy fognak kijönni akkor majd egymással.

2017. júl. 12. 21:52
 178/223 A kérdező kommentje:

Mellette az öcsém is beteg,bár neki nem ilyen nagy problémája van,és ő még fiatalabb.

Sajnos a kapcsolatok nem olyan egyszerűek.

2017. júl. 12. 21:53
 179/223 anonim ***** válasza:
100%
Menj el különböző orvosokhoz, keress sorstársakat! Próbálj meg valamit tenni, ne a sült galambot várd.
2017. júl. 12. 21:54
 180/223 anonim ***** válasza:
100%

"Mellette az öcsém is beteg,bár neki nem ilyen nagy problémája van"

Mindjárt gondoltuk...

2017. júl. 13. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!