Ismertek olyat, aki csak nagyon későn kezdett el dolgozni,40 éves korában?
A húgodat meg az öcsédet is említetted, ezek szerint legalább 3-an vagytok testvérek. Ha a szülőktől várod az örökséget, akkor nagyon-nagyon sokáig várhatsz, mivel 3-an fogtok örökölni és legfeljebb akkor lenne a tiéd teljes egészében a lakás/pénz/akármi, hogyha a testvéreid is meghalnának. Vagy ha kivásárolnád őket az örökségükből, amire pedig nyilván nincs lehetőséged pénz nélkül.
Ha a szüleid meg is halnak, akkor is ott maradsz a beteg öcséddel meg a húgoddal egy háztartásban.
Ezzel én is tisztában vagyok.
Ezért kerestem más támogatót is.
De nem várom meg még meghalnak,nem ez a cél.
Hamarabb elfogok menni,legkésőbb,ha apám nyugdíjas lesz.
Öcsém konkrétan ezért hagyta ott a középiskolát,és estin fejezi be az érettségit.
Így nem kell csak heti 2-szer bejárnia.
És még mindig nem válaszoltál:
Te mit teszel, hogy csökkenjen / elmúljon ez az állapot?
Ha az emlegetett támogatód tudna/akarna neked saját lakást biztosítani, már megtette volna. Ha nem akar/tud ilyet, akkor akkor sem fog tudni, amikor apád nyugdíjas lesz vagy nem él már...
Ha annyira rossz otthon, és tényleg van, aki támogasson, akkor miért nem lépsz le már most?
Ahhoz nem kell otthon maradnod, hogy örökölj.
Azért vidám egy család lehet, ahol a gyerek ennyire várja, hogy a szülők meghaljanak...
Igen, értjük, hogy a testvére(i)d is beteg(ek).
Ki gondolta volna, hogy az ő rohamuk, betegségük kevésbé súlyos, mint a tied...
Szinte már semmiség, sőt az nem is betegség, nyilván meg sem közelíti a tiedet...
Ja, hogy te amúgy kijártad az iskolát, sőt utána még egy főiskolát is elvégeztél... az öcsédnek meg már a középiskolát is ott kellett hagynia, de azért biztos a te bajod a súlyosabb...
Folyamatosan ellentmondásba keveredsz saját magaddal.
Öcsém elég link,sokkal nyugodtabb alkat.
Ezért is lesza-rta,hogy mi lesz a sulival.
Bennem nagyobb volt a félelem,hogy mi lesz,ha még az érettségiig sem jutok el.
Nem látsz bele az életünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!