Mit tehetek a homoszexuális bűnözőkkel szemben?
Kedves #86
Abban talan igazad van, hogy ugy is erdeklodhettem volna, hogy a karacsonyi ebedre melyik szemelyt hivnad meg?
Belenezek a sex topickba es bizony ott nagyon inyenc hozzaszolok erdeklodnek a 12-13 eves zsenge koruak szokasairol. Nemtudom,hogy miert??
A sex topick mint a legforgalmasabb es neha vulgar, nem normalis (csak szerintem) nyilatkozatok utan sem talaltam olyat aki a hozzaszolo kizarasat kovetelne. Talan igazad lehet abban is ha a neked nem tetszo kerdezoket kititanak, csak a hozzad hazonlok levelezgetnenek egymassal.
Lehet hogy en a "demokraciat" talan kicsit szabadabban ertelmezem, de azert kivancsilennek a ket szobanforgo csoportbol TE melyikbe tartozol?
kedves #86
itt amerikaban kicsit masabb a tarsadalom hozza allasa, tures hatara az ilyen undorito, perverz dolgokhoz. Az emberek toleransak...de a tanarnot kirugjak es bortonbe is kerul.
(en voltam a 33% os)
A #88 valasza, kerdese a ,,,,,,,,,,,#84 -nek szolt
elirtam, bocs
(jelenleg es tovabbra is 33%-os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!