Mit tehetek a homoszexuális bűnözőkkel szemben?
Kedves előttem válaszoló!
Kérlek szépen, én nem szórakoztam, unatkoztam azzal, hogy itt írtam, hanem eszmecserét kezdeményeztem. Azzal, hogy válaszoltál, megtiszteltél, köszönöm. Mindenresetre kikérem magamnak, hogy elmebetegnek titulálj. Csupán azért mert az én értékvilágom, esetlegesen ütközhet a tiéddel.
"Értékvilág".
Ja a te értékvilágodban a muff szó szerepel:)
Elég primitívnek tűnsz,már ne haragudj.
Ezzel az erővel az összes heteró férfit lehetne bűnözőnek nevezni,akik rányomulnak a szórakozóhelyeken a lányokra.
Ha pedig nemi bántalmazás,erőszak történik annak semmi köze ahhoz,hogy te alapvetően vonzódsz-e ahhoz a nemhez,aki az erőszakot elkövette rajtad.
Tudod vannak melegek,akik nem tudják hol kell ismerkedniük.Egyszerűen megmondod neki intelligensen,hogy te nem vonzódsz a pasikhoz.
Senki nem fog megerőszakolni egy melóhelyen:D
És képzeld a melegeknek sem tetszik minden pasi.
Hány olyat hallottam,hogy ilyen elhízott,totál igénytelen heteró pasik attól féltek,hogy rájuk mozdulnak:d
nem tudom hogy lehet ekkora önbizalmuk:d
Miért baj az, ha azt gondolom, hogy az a normális, hogy a nő a férfivel párosodik, nem pedig nő a nővel vagy férfi a férfivel?
Hiszen a férfi nemiszerv az passzolódik a női nemiszervhez, de férfi nemiszerv az nem passzolódik a férfi nemiszervhez, illetve a női nemiszerv nem passzolódik a női nemiszervhez.
"Ha hapsi vagy, akkor miért utálod azokat a hapsikat, akik a nőket szeretik? Azért mert egészségesek?"
Te teljesen beteg vagy. Attól mert valaki meleg, még nem utálja a heterókat. Ez egyedül a te, végtelenül szűk, korlátolt agyadban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!