Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyha szeretkeztem egy...

Hogyha szeretkeztem egy homoszexuális férfival (mert nem tudtam, hogy az), mennyi az esélye, hogy AIDS-es lettem?

Figyelt kérdés
tudom hogy hülyeség, de ma megtudtam hogy homo a fiú, akivel pár hete együtt voltam és most nagyon bepánikoltam... semmi bajom azzal, ha valaki meleg, de ne szexeljen velem!!! Mennyi az esélye, hogyha valaki meleg, az AIDSes is???
2012. dec. 10. 23:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanannyi, mint bárki másnál.

Amúgy terhes vagy.

2012. dec. 10. 23:37
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Annyi az esélye, mintha heteroszexuális lenne. Amúgy, ha ő férfival és nővel is lefekszik, akkor ő biszexuális.
2012. dec. 10. 23:37
 3/27 anonim ***** válasza:
72%

Ha te nő vagy, és veled szexelt, akkor gondolom nem homoszexuális, hanem legfeljebb bi.

Védekeztetek? Mert ha használtatok gumit, akkor gyakorlatilag nulla.

Meg amúgy is, ha a srác nem aids-es, akkor sehogy nem kaphattad el.

Hogy milyen valószínűséggel aids-es, aki meleg? Statisztikailag úgy tudom, valószínűbb, mint hogy egy hetero aidses lenne, de azért közel sem igaz, hogy aki homo, az mindenképp aids-es.

De ha nagyon parázol, menj el szűrésre! A Szent Lászlóban végeznek olyan szűrést, ami már 3-4 hét után ki tudja mutatni.

2012. dec. 11. 00:29
 4/27 A kérdező kommentje:

Igen, én lány vagyok. Külföldön élek jelenleg, úgyhogy itt nem igen tudok elmenni szűrésre... (persze tudni el tudok, de kb semmibe veszik azt, aki külföldi...) Igen, tudom, hogy bi kéne hogy legyen így, de ma konkrétan bevallotta egy oldalon, hogy meleg. Így. Hogy homoszexuális. Nem hogy biszex. Meg hogy talán egy napon transzi is lesz... Ezeket még leírni is borzalmas....:S:S Holnap találkozunk a suliban, ő nem tudja, hogy én ezt tudom, vagy nem is tudom, hogy komolyan gondolta-e, totál meg vagyok zavarodva, mindenesetre holnap rákérdezek. Felteszem ha csak "vicc", akkor kellőképpen hülyének fog nézni, de nem érdekel. Ha meg komoly, szerintem idegrohamot kapok ott az egyetem közepén.....:S:S

És felképelem. Asszem.

2012. dec. 11. 00:43
 5/27 A kérdező kommentje:
Ja, a gumi, igen, védekeztünk, dehát nem volt rajta végig gumi, meg csináltunk egyéb dolgokat is, és azt meg ugye gumi nélkül...mármint beszéljünk érthetően, amíg konkrét aktus volt, addig volt rajta, de amikor pl orál volt, akkor nem...
2012. dec. 11. 00:45
 6/27 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, de egyébként nem sok az esélye. Bár a homoszexuálisoknál elterjedtebb az AIDS, a gumi nagy százalékban megvéd tőle, orálisan meg csak nagyon kevés esetben sikerül elkapni.
2013. jan. 14. 22:04
 7/27 PHP de kóder! ***** válasza:
52%
de agybeteg az biztos hogy vagy
2013. máj. 30. 18:26
 8/27 PHP de kóder! ***** válasza:
0%
lehet, hogy ez mar a cryptococcus?
2013. máj. 30. 18:27
 9/27 anonim ***** válasza:
63%
A megnyilvánulásaid alapján elképzelhetőnek tartom, hogy miattad lett meleg...
2013. nov. 28. 22:31
 10/27 A kérdező kommentje:
Merthogy?
2013. nov. 28. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!