Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyha szeretkeztem egy...

Hogyha szeretkeztem egy homoszexuális férfival (mert nem tudtam, hogy az), mennyi az esélye, hogy AIDS-es lettem?

Figyelt kérdés
tudom hogy hülyeség, de ma megtudtam hogy homo a fiú, akivel pár hete együtt voltam és most nagyon bepánikoltam... semmi bajom azzal, ha valaki meleg, de ne szexeljen velem!!! Mennyi az esélye, hogyha valaki meleg, az AIDSes is???
2012. dec. 10. 23:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%

Kezdjük azzal, hogy ahelyett, hogy elolvastad volna az adott országban valszeg elérhető HIV-statisztikákat, idejössz nekünk ríni, hogy elkaptad-e. Honnan tudjuk. Ha pl. Ugandában vagy, akkor simán elkaphatod heterótól is.

És akkor jön a következő, amitől agyideget kapok. Ha heteró, akkor nem baj, hogy HIV-et meg még ezer egyéb nyavalyát el lehet kapni védekezés nélkül (orálnál kisebb az esélye, de akkor sem nevezném biztonságos szexnek), csak akkor, ha meleg? A heterók talán immunisak az STD-kre, a HIV és az AIDS közti különbségről sem kell tájékozódniuk, mielőtt nekiállnak fűvel-fával összefeküdni?

És még valami, miért képelnéd fel? Talán mondtad neki, hogy melegekkel nem akarsz lefeküdni? Ha esetleg egy lánnyal jönnél össze egy kóbor numerára, kötelességednek éreznéd tájékoztatni arról, hogy egyébként te heteróként azonosítod magad, hogy ne utólag kelljen "idegrohamot" kapnia, hogy ráragasztottad a heteró nyavalyáidat? Gondolod, jogosan állna neki a hajadat tépni?

2013. nov. 29. 01:09
 12/27 A kérdező kommentje:
Elég viccesnek találom milyen indulatosan írsz, a kérdés majdnem egy éves.... Nem Ugandában voltam.
2013. nov. 29. 07:46
 13/27 anonim ***** válasza:
17%

nem tudom, hogy milyen lehetett, viszont mindennek vannak kovetkezmenyei.

szekszelhettel esetleg egy masik homarral, de szerintem nem szeretkezesrol volt szo..

2013. dec. 5. 15:25
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem annyi agyament hülye kérdést tesznek fel HIV és AIDS ügyben hogy biztos hogy el kapják.

Én AIDSes voltam most már nem .

2014. ápr. 11. 16:05
 15/27 anonim ***** válasza:
51%
Walszeg Szlávik doktor videoit nézzétek már meg a videoklinikán mint hogy itt barom kérdéseket raktok fel
2014. ápr. 11. 16:05
 16/27 anonim ***** válasza:
51%

"Nem volt rajta végig gumi".

Hát igen:))

A heterók azt hiszik,hogy nekik csak a terhességtől kell félniük:D..Az fel se merül bennük,hogy a nemi betegség veszélye is fenn áll:)

Senkivel ne szexelj gumi nélkül!

Főleg,ha alkalmi szex!!!!!!

2014. máj. 1. 07:22
 17/27 A kérdező kommentje:
azzal szexelek és úgy akivel és ahogy akarok. amúgy meg olyan régi kérdés már, szálljunk már le róla
2014. máj. 23. 17:41
 18/27 anonim ***** válasza:
68%

Pffff

Akkor minek kérdezel ilyen baromságokat?

2014. máj. 24. 01:54
 19/27 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy ez a leghülyébb kérdés gyakorin.... amúgy meg 2 éve volt
2014. máj. 24. 15:45
 20/27 anonim ***** válasza:
51%

Mi jelentősége van annak,hogy mikor volt?

Voltál valami szűrésen?

A kérdésed nevetséges,nem tudom mit vártál,hogy valami statisztikai adatot tud vki mondani erről?:D

Azt sem tudják pontosan felmérni,hogy mennyi a melegek aránya.

Máskor ha gumi nélkül szexelsz akkor menj el tesztre.

Remélem azóta nem csinálsz ilyesmit.

2014. máj. 24. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!