Hogyha szeretkeztem egy homoszexuális férfival (mert nem tudtam, hogy az), mennyi az esélye, hogy AIDS-es lettem?
Figyelt kérdés
tudom hogy hülyeség, de ma megtudtam hogy homo a fiú, akivel pár hete együtt voltam és most nagyon bepánikoltam... semmi bajom azzal, ha valaki meleg, de ne szexeljen velem!!! Mennyi az esélye, hogyha valaki meleg, az AIDSes is???2012. dec. 10. 23:34
21/27 anonim válasza:
annyi ember van pánikolva a HIV fertözéastöl és más nemi betegségektöl meg nem ami talán lehet veszélyesebb is tud lenni mint a HIV
22/27 A kérdező kommentje:
Szállj már le rólam :D:D
2015. jan. 22. 15:36
23/27 A kérdező kommentje:
bár most nézem a dátumot, igazából már leszálltál, úgyhogy bocsi :D
2015. jan. 22. 15:36
25/27 anonim válasza:
Kedves kérdező hogy tudsz ilyen besült lenni, de most komolyan😂
26/27 anonim válasza:
Holnap lesz pont 10 éves kérdés xd
27/27 anonim válasza:
Megertelek hogy bepánikoltal. Hülye kis b.. Zi minek kell szerencsétlen nővel ilyet csinálni. Undoríto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!