Szerintetek egy homoszexuális "propagandát" tiltó törvény növelné az AIDS terjedését?
Egy ilyen törvény betiltaná az AIDS megelőző programokat és szexuális felvilágosításokat melegek részére.
Nyugaton sok TV műsor próbálja a melegeket komoly, monogám kapcsolatokra nevelni (pl. Modern family), ez is be lenne tiltva.
A kommunizmusban nem lehetett a melegségről beszélni, ezért fogalmuk sem volt, hogy párkapcsolatban is élhetnének. Nem kaptak civilizált emberekhez méltó, a szexualitásuknak megfelelő felvilágosítást.
Tele voltak a nyilvános WC-k és parkok, mert úgy élték ki az ösztöneiket, mint egy ősember.
Most hallottam, hogy Ukrajnában is bevezetnek ilyen törvényt. Az ország a szomszédba van és így is sok az AIDS-es van arra felé a vaskalaposság miatt.
Túl közel vannak. Nem lesz ebből baj?
Szigorítani kéne a határátkelést.
Mutatnál pár magyarországi homoszexuális propagandát?
A melegfelvonulást ne sorold ide mert arról 10 évig a fene se hallott és még a TV-be se került be.
Aztán jöttek a szélsőjobbosok és a balhéikkal felhívták rá a figyelmet!
Ha a nácik a s.ggükön maradnak otthon, hidd el 2 év alatt megint elfelejti mindenki...
Szerintem igyál meg egy kakaót és menjél aludni. Majd miután betöltötted a 18-at mind korba és IQ-ba gyere vissza.
A melegséget nem lehet betiltani. Ez olyan mintha a köhögést vagy a hangos horkolás tiltanád be.
20:04
Természetesen homoszexuális propaganda nem létezik, mivel nem lehet a melegséget terjeszteni, sem boltban vásárolni.
Azért is van idézőjelben.
Propagandának a fentieket és a homofóbia (pl. homofób erőszak) és a diszkrimináció elleni küzdelmet hívják egyes jobboldali emberkék.
Hát nem Ukrajnáról kéne példát venni szerintem.
Inkább nyugatot kéne utolérni van mit behozni...
Amúgy ha jól értelmezem nem a melegek ellen szólt a kérdező, sőt.
Nyugalom emberek xD
Attól, hogy valaki szélsőjobbos, vagy utálja a homikat, attól nem náci!
Valaki alapműveltség hiányában szenved...
Attól, hogy valaki nem szélsőjobbos és nem utálja a homikat még nem hazaáruló! ;)
A szélsőjobb csak ne említse a műveltséget :D
Kedves válaszolók nem vették észre, hogy a kérdező nem a melegek ellen beszél?
Kiemelem azt a részt:
"Most hallottam, hogy Ukrajnában is bevezetnek ilyen törvényt. Az ország a szomszédba van és így is sok az AIDS-es van arra felé a vaskalaposság miatt.
Túl közel vannak. Nem lesz ebből baj?
Szigorítani kéne a határátkelést."
Igen igen, a kérdező írásának második részében található a szöveg. Addigra elfáradtak a válaszolók.
tegnap 22:32
1. Ki mondta, hogy én szélsőjobbos vagyok?
2. Ki beszélt itt hazaárulásról?
3. Ne általánosíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!