Az egyik ismerősömnek rektális vizsgálatot akarnak csinálni. Az orvos észre fogja venni, hogy ő passzív homoszexuális?
1: gondolom azt jelenheti, hogy ő pucsít :)
Kérdező. Okvetlen észreveszi, mert az ilyesmi nem jár sérülések nélkül. De miért baj ez?
és mi a panasza a barátodnak? Miért kell neki rektális vizsgálat?
Amúgy, ha rákérdez a doki, akkor mondja azt, hogy a barátnője szeret felcsatolható dildót használni.
Nem tudom, észreveszi-e mennyire vannak, és jellegzetesek a sérülések. De tegyük föl, észre lehet venni:
Az orvos-elethez hozza tartozik, hogy olyat lát, amit az ember másnak nem mutat meg, de neki kénytelen, ezt kihasználni a legnagyobb bunkoság. Pl. ha rájön, hogy csak olcsó margarinos kenyeret eszel, mert annyira nincs penzed, azér is cikizne..? Amit eddig megéltem, inkább vagy neki "beteg" mint ember, engem inkább ez zavar.
Azt hiszem, ezt az egyetemen is ebben a szellemben nevelik az orvoslasra, persze csak találgatok.
Talan nem ugy lett orvos, hogy közben egy bunkó paraszt maradt (ha esetleg olyan környezetböl is jött el 18 évesen).
Ha pl. erre a rendelön kivül valakinek megjegzést tesz, az tudtommal elvben már büntetöjogi ügy, persze csak elvben.
Nem mondom, biztos van az országban pár tucat bunkó, de remélem pl. én sem ütközöm beléjuk.
De ehhez hozzá kell tennem, hogy eddig nemetorszagban eltem, es a magyar orvostarsadalom nyilván konzervatívabb. De azért ez, remélem, megiscsak alap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!