Le van tapadva a fitymám?
Elsődleges kérdés, hogy ez a tünet akadályozza-e vagy kellemetlenné teszi-e a vizelést, közösülést. Ha nem fáj, nem ad okot panaszra, akkor nem feltétlenül nagy a probléma.
A feltapadást korábbi fitymaszűkület (phimosis) okozhatja. ha volt ilyened, akkor előfordulhat, hogy erről van szó.
Egyébként helyi érzéstelenítés mellett egy párperces beavatkozással orvosolható a probléma.
Érdemes lenne megmutatnod egy szakorvosnak, mivel a feltapadt redők alatt, valamint között, könnyebben elszaporodhatnak kórokozók, baktériumok, mely további kellemetlenségeket okozhat.
üdv,
egy sebész, belgyógyász
Hali!
_ Ez vmi ilyesmi akar lenni?
>> [link]
...Vagy csak néhány helyen tapadt fel a fitymád a makkod peremére? (Legalábbis ezt vettem ki rövid helyzetbemutatásodból.)
Üdv: EE
SZIA EE!!
Láttam, nagyon értesz a fityma témához ezért segítségedet kérném.
19 éves vagyok és ha erekcióm van és hátra húzom a fitymám egy kis gyűrű lesz a makkom alatt, igazából alig észrevenni, a lényeg hogy szorít kicsit meg mintha elszorítaná az ereket vagy nemtudom és abbamarad az erekció. Szerinted mit tegyek?
Köszönm a válaszokat!
1. válaszoló:
Nem nem akadályoz a vizelésben!
2. válaszoló:
Nincs ennyire letapadva csak kb 1-2 milliméter-t maximum... és nincs feltapadva a makra csak az alsó peremére! és csak két oldalt! :D
Metéltessétek már le!
Én is azt tettem és sokkal jobb így!
Nem tapad nem fertőz be, ÉS SOHA NEM LESZ BÜDÖS !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!