Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16, Vagyok! és a fitymám...

16, Vagyok! és a fitymám levan tapadva. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

16vagyok és levan tapadva(nőve) a fitymám a makkom ajján eggy elég elenyésző mértékben..elernyedt állapotban visszatudom húzni de ha feláll akk neméppen..Valami házi műtétre gondoltam..szerintetek?...

2009. nov. 14. 20:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

Házi műtétekkel ne próbálkozz, elmész egy sebészhez, megmutatod és az megmondja, hogy kell-e vele kezdeni valamit vagy nem. Ha kell, akkor lehet, hogy elég, ha egyet belevág, ha nem, akkor körülmetél.

Ne szégyelld Magad, ott ez nem ciki (amúgy se, mert nem tehetsz róla, de hát tudjuk, milyen a társadalom... :\), egész nap ilyen embereken segít.

2009. nov. 14. 20:40
 2/19 anonim válasza:
Szerintem meg menj el az urológiára. Beutaló nélkül elmész és egy 10 perces műtét keretében megoperálnak. Két eset lehet: Rövid a fitymafék ez a szerencsésebb, nekem is ilyen volt. A másik ha fitymaszűkületed van, na akkor levágják a bőrt körbe a fitymáról. Azt meg szerintem felejtsd el, hogy házilag megoldod.
2009. nov. 14. 20:42
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Azt kifelejtettem, hogy urológushoz is fordulhatsz, sőt, azt mondják, inkább hozzájuk érdemes, mert több ilyennel találkozak, rutinosabbak a kezelésében.
2009. nov. 14. 20:43
 4/19 A kérdező kommentje:

Fuu hát elég kellemetlen érzés pláne hogy van csajom:D

Ezvan ha a szülők nemelég figyelmesek gyerekkorbanxD

Mind1 még megfontolom de ez csak a végső esetben lehetséges:Deggyszer már próbálkoztam házi műtéttel borotva penge...képzelheted kb 2mm-t vágtam be és majdnem meghaltam aztán abbahagytam mert nagyon para volt...xD

2009. nov. 14. 20:44
 5/19 anonim ***** válasza:
Jesszus, ne vagdosd magad mert sokkal rosszabb lesz csak a helyzet, nem vagy te sebész.
2009. nov. 14. 20:49
 6/19 anonim ***** válasza:

Te észnél vagy, most komolyan???? És mi lesz, ha kapsz valami fertőzést? Akkor elbúcsúzhatsz a farkadtól...

Ez nem ciki! Ha lány lennél, akkor meg valszeg évek óta nőgyógyászhoz járnál...

2009. nov. 14. 20:49
 7/19 A kérdező kommentje:

Gondoltam a fertőzésekre még a elvérzésre is:Dfelhoztam kb eggy kiló gézt beültem forró fürdőbe ellazultam vittem 1liter betadint és úgy kezdtem neki :D

ok hülye vagyok h ilyennel próbálkozom:Dde mivan ha az urológus nő?és a szüleim mit mondanak majd?:Demléxem kérdezte kb 2éve minden rendbe van vele erre én alap:Dazt közbe levan amortizálva...Gondoltam arra is hogy ahol levan nőve mert nem ugy tapadt le mint a papír a padra hanem le is nőtt de csak ilyen csíkban akár eggy hártya de olyan sok benne az ideg hogy ha megint megpróbálnám akk behalnék:Dmeg a hegesedés ugye szűkülethez vezethet...

körülmetélt brokit meg nemakarok szoval lehet hogy próbálkozom még:S

2009. nov. 14. 20:58
 8/19 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő az orvos, az nem azzal fog foglalkozni, hogy te ki és mi vagy. Mit gondolsz, amikor a nők elmennek a nőgyógyászhoz, akkor mi van? A nőgyógyászok 98%-a férfi! És képzeld, simán túl lehet élni. Ez nálad most olyan dolog, mint a nőknek az első nőgyógyászhoz menetel. Egyszer kibírod, aztán már egyáltalán nem fogod cikinek érezni.

De ha továbbra is otthon próbálkozol, úgyis a kórházban fogsz kikötni, és az már tényleg ciki lesz! Te erről nem tehetsz, hogy ilyen problémád van, és senki nem fog ezért lenézni vagy hasonló. (És ha nincs szerencséd, akkor pá-pá szex egy életre!)

2009. nov. 14. 21:12
 9/19 anonim ***** válasza:

Arra gondolj, hoy mi a cikibb: megmutatni egy olyan embernek a péniszed, aki talán több péniszt lát naponta, mint ahányszor te kezet fogsz vagy az, hogy majd egyszer kórházba menni, mert pengével belevágsz a szerszámodba...

A szüleid pedig életükben először pucéran láttak, hidd el, nem fognak megdöbbenni azon, hogy péniszed van a betegség pedig betegség, kezelni kell...

2009. nov. 14. 21:17
 10/19 A kérdező kommentje:

Ok meggyőztél:D.)

főleg az utcsó mondatod:)xD

Nahh köszke a válaszokat jövőhéten megyek dokihoz megoperáltatom a tökömet:D

Remélem jólessz és nemcsszik el mint a lábam:D

2009. nov. 14. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!