Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16, Vagyok! és a fitymám...

16, Vagyok! és a fitymám levan tapadva. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

16vagyok és levan tapadva(nőve) a fitymám a makkom ajján eggy elég elenyésző mértékben..elernyedt állapotban visszatudom húzni de ha feláll akk neméppen..Valami házi műtétre gondoltam..szerintetek?...

2009. nov. 14. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Húú. Remek! Látom megjött az eszed! :D (Bocs.)

Majd írj, hogy hogy ment. Nem lesz gáz, nyugi.

2009. nov. 14. 21:20
 12/19 A kérdező kommentje:

Amugyis elég elvont emberke vagyok és ha másra nem arra gondolok hogy ez JACKASSxD

Rendben majd írok eggy héten belül kicsit parok a mútéttől de ha menni kell menni kell:Dépp azon gondolkozom muteromnak mit mondjak:DSzia anya figyu a szerszámom átmenetileg nem üzemel:DxDa többin még gondolkodom:D

2009. nov. 14. 21:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, az amcsik 80-90%-a körül van metélve, úgyhogy ne érezd magad olyan különlegesnek ezután. :D
2009. nov. 14. 22:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen kell szólnod az anyukádnak... Először menj el a dokihoz, és ha ott azt mondják, hogy kell az anyukád beleegyezése, majd akkor.
2009. nov. 14. 22:54
 15/19 anonim ***** válasza:

ha levan tapadva a fitymád, akkor az orvos bácsi akár felis ránthatja neked, nemkell h körülmetéljenek, sőt, ha nem muszáj, neakard h körülmetéljenek.

orvos anélkülis megtudná oldani, ha nem nagyon vészes a letapadás.

2009. nov. 15. 00:39
 16/19 anonim ***** válasza:
00:39 - ez valami látens antiszemitizmus akart lenni...? :)
2009. nov. 15. 00:44
 17/19 A kérdező kommentje:

Bakker keresem az alkalmat h muteromnak elmeséljem h a rudi most éppen kivan kapcsolva és elkéne menni dokihoz h aktivizálja:DxD

de tök paraxD

nemfélek a műtét-től ha fáj assem engem nemérdekel csak legyen frankó:D

2009. nov. 15. 21:42
 18/19 anonim ***** válasza:

El ne higgy mindent!

Hazugság az előző hozzászólás, ha szűkület van, akkor megoldás lehet a plasztika, a bemetszés, vagy, ha minden kötél szakad, akkor a részleges metélés. A teljes körülmetélés barbarizmus és sok gondot okozhat. Nekem pl okoz is, tudom, hogy miről beszélek :(

2009. dec. 14. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Tényleg, mi a helyzet? Voltál a dokinál?
2009. dec. 14. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!