16, Vagyok! és a fitymám levan tapadva. Szerintetek?
Sziasztok
16vagyok és levan tapadva(nőve) a fitymám a makkom ajján eggy elég elenyésző mértékben..elernyedt állapotban visszatudom húzni de ha feláll akk neméppen..Valami házi műtétre gondoltam..szerintetek?...
Húú. Remek! Látom megjött az eszed! :D (Bocs.)
Majd írj, hogy hogy ment. Nem lesz gáz, nyugi.
Amugyis elég elvont emberke vagyok és ha másra nem arra gondolok hogy ez JACKASSxD
Rendben majd írok eggy héten belül kicsit parok a mútéttől de ha menni kell menni kell:Dépp azon gondolkozom muteromnak mit mondjak:DSzia anya figyu a szerszámom átmenetileg nem üzemel:DxDa többin még gondolkodom:D
ha levan tapadva a fitymád, akkor az orvos bácsi akár felis ránthatja neked, nemkell h körülmetéljenek, sőt, ha nem muszáj, neakard h körülmetéljenek.
orvos anélkülis megtudná oldani, ha nem nagyon vészes a letapadás.
Bakker keresem az alkalmat h muteromnak elmeséljem h a rudi most éppen kivan kapcsolva és elkéne menni dokihoz h aktivizálja:DxD
de tök paraxD
nemfélek a műtét-től ha fáj assem engem nemérdekel csak legyen frankó:D
El ne higgy mindent!
Hazugság az előző hozzászólás, ha szűkület van, akkor megoldás lehet a plasztika, a bemetszés, vagy, ha minden kötél szakad, akkor a részleges metélés. A teljes körülmetélés barbarizmus és sok gondot okozhat. Nekem pl okoz is, tudom, hogy miről beszélek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!