Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetek a homoszexuális...

Mit tehetek a homoszexuális bűnözőkkel szemben?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy nem mindenkit érint ez a tipusú dolog, de engem az érdekelne, hogy Ti mit tennétek akkor, ha egy ratyesz megkörnyékezne titeket a melóhelyen? Sajnos én már többször is találkoztam ilyen esettel. Heteroszexuális vagyok, csak a muff érdekel.

2013. nov. 25. 01:19
 61/120 A kérdező kommentje:
Kedves 56-os. Használj szűrőprogramokat.
2013. nov. 30. 21:17
 62/120 anonim ***** válasza:
0%
Mit tehet az a 12 eves fiu aki a cukros bacsitol kap "Privatba levelet"?
2013. dec. 1. 01:06
 63/120 A kérdező kommentje:
A szülei jelentsék az esetet a rendőrségen. A kérdésedet, javaslom, hogy tedd fel egy másik kategórián belül.
2013. dec. 1. 12:24
 64/120 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen alapon a heteroszexuális nőcsábászokat is lehet bűnözőknek nevezni. Sőt egy nő még nehezebben is védheti meg magát adott esetben. Egy heteró férfi nehogy ne tudjon a talpára állni és inteligensen kezelni a helyzetet.
2013. dec. 1. 13:09
 65/120 anonim ***** válasza:
44%

"Mit tehet az a 12 eves fiu aki a cukros bacsitol kap "Privatba levelet"?

szerintetek az illeto homar?

2013. dec. 1. 15:30
 66/120 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az, lehet, hogy nem. Egy amerikai statisztika szerint a gyerekmolesztálók (a kisfiúkat molesztálók is) többsége családapa. A szigetszentmiklósi gyerekkínzó "szülők" is valszeg heterónak vallják magukat annak ellenére, hogy sorba erőszakolták a gyerekeiket nemtől függetlenül.

Az ilyet tényleg jelenteni kell egyébként. Első körben a moderátoroknak, második körben a rendőrségnek.

2013. dec. 1. 16:15
 67/120 anonim ***** válasza:

Az 55-ös vagyok.

Miért haragudnék? Én teljesen komolyan kérdeztem azt, amit kérdeztem (amire mellesleg nem adtál választ).

Mellesleg érdekes, hogy ahhoz a hozzáálláshoz és személyiséghez képest, amit az elején mutattál, most bedobsz egy ilyen kérdést. Nem vagyok biztos benne, hogy egy esetleges provokáció (vagy csak elterelés) volt vele a célod, vagy tényleg érdekel, hogy haragszik-e rád valaki, vagy sem.

Mindegy, csak arra lennék még kíváncsi, hogy mi történt azóta. Beszéltél már a "rajongóddal", elmondtad neki, amiket javasoltunk?

2013. dec. 1. 17:21
 68/120 anonim ***** válasza:
100%

Én sem érzem indokoltnak a cukrosbácsis-12éves téma itteni felhozatalát, de azért reagálok én is.

Véleményem szerint egy tizenéves, jelen esetben egy 12 éves gyerek már nem annyira gyerek, hogy ne tudja eldönteni, mi helyes és mi nem, vagy mi az, amire kényszerítik és nem örül neki. Ráadásul még csak nem is iskolai dologról van szó, ami azért problémásabb, hanem netes levélről. Ha privátban kap levelet valakitől, akkor tiltsa le, zaklatás esetén pedig jelentse a rendőrségen a szüleivel (mert egyedül nem jelentheti szerintem). Az internet ilyen, fenyegető levelek is érkeznek néha, de ha nem komoly a dolog és nem lehet rossz vége (mondhatni ártalmatlan, mint amikor itt írnak valakinek, de úgysem tudják, kicsoda), akkor elég csak legyinteni.

A fiatalabbak vannak inkább veszélyben, akik még nem egészen értik, hogy milyen beteg emberek is vannak a világban. Rájuk viszont vigyázniuk kellene a szüleiknek, nem a gyerek feladata, hogy szelektálja mi van rendben és mi jelent veszélyt, a szüleinek lenne kötelessége óvni, majd felvilágosítani. Sajnálatos dolog, hogy ha ezt nem teszik meg, akkor sokszor a gyerek issza meg a levét, ez természetesen nem jó így, de nem sokat lehet ellene tenni. Mindig lesznek pedofilok, bűnözők, rossz emberek stb. (Mellesleg a legtöbb pedofil nem homoszexuális, ezt csak úgy mondom.)

Ha meg esetleg a tanára vagy valaki fogdossa, konkrétan zaklatja a gyereket, akkor szóljon a szüleinek, vagy ha nyilvános helyen történik vagy hasonló, akkor egy másik felnőttnek. Ezt el lehet mondani a gyerekeknek a saját nyelvükön, hogy ha ilyesmi történik, akkor az nem az ő hibájuk, és azt mindenképp mondják el otthon.

Az már egy másik dolog, hogy mikor érdemes jelenteni, bemutatni a rendőrségen akár a leveleket is. Mert ha feltételezhető, hogy az illető csak szórakozik, esetleg félreértés történt vagy nem elég komoly az ügy, akkor nem sok minden fog történni. A szülőknek (vagy egy megbízható felnőttnek) viszont minden esetben érdemes szólni az ilyesmiről.

2013. dec. 1. 17:37
 69/120 anonim ***** válasza:
33%
csak azert kerdeztem mert lassan jon a Mikulas es ha az abberaltak nem is cukrot, hanem telefont akarnak adni a gyerekeknek..
2013. dec. 1. 19:03
 70/120 anonim ***** válasza:
77%

1. A kérdésed (a válaszaidból ítélve) egy provokáció, unatkozol, és nem tudod magad elfoglalni, ezért ilyen hülyeségeket találsz ki. (irigyellek, hogy ennyi a szabadidőd)

2. A stílusod jellemzőit inkább nem írom le, mert kitiltanak.

3. A hozzád hasonlóknak érdekes az teljesen normális és rendben van, ha egy férfi megkörnyékez egy nőt, vagy fordítva. Nem gondolnád magad bele egy kicsit a helyzetébe? Bár ő gondolom nem tudja, milyen ordenáré ocsmány stílusod van.

4. Fix, hogy te a szemkontaktust is zaklatásnak veszed az irományod alapján, én váltig állítom, hogy semmi nem történt, már ha igaz ez a "történet".

Dolgozó ember vagy (ha nem egy unatkozó tizenéves), ennyi eszed igazán lehetne.

2013. dec. 2. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!