Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudok beletörödni, hogy...

Nem tudok beletörödni, hogy amíg nincs meg az érettségim csak "robotmunkásnak,, vesznek fel nevetséges fizetésért, hogy éljem túl?

Figyelt kérdés

Jövőre érettségizek. Jelenleg úgy néz ki, felfognak venni egy gyárba dolgozni, nagyon régen dolgoztam már, ellustultam, félek hogy nem fogom bírni, sajnos nagyon lusta lettem. Nem bírnék sztem 8 órán át robotolni sehol. 20L

Rájöttem, hogy tökre igaza van annak aki azt mondja tanulni könnyebb.): Fel fognak venni a gyárba, mert anyám elrendezte, közeli ismerőse a vezetőség . Szóval most amíg nem lesz érettségim 8 órát a gyárban kell lennem ez nagyon szívás. És mellette 2 nap suliba járok, érzem nagyon ki fog ez engem zsigerelni.

jan. 22. 08:41
 21/96 anonim ***** válasza:
34%
Pedig ez is edzés, a 30 kilós zsákokat kell vinned egyik helyről a másikra. Edzőteremben kvázi ugyanezt csinálod.
jan. 22. 10:55
 22/96 A kérdező kommentje:
de az edzőteremben addig edzek amíg én akarok nincs időhöz kötve...
jan. 22. 10:58
 23/96 A kérdező kommentje:
azt akarom hogy én oszthassam be az időmet. Ne mások dirigáljanak.
jan. 22. 10:58
 24/96 anonim ***** válasza:
80%
Ahhoz nagyon sok pénz kell.
jan. 22. 11:03
 25/96 anonim válasza:
100%

Kedves kerdezö, tökeletesen aterzem a helyzetedet, en erre 35 evesen jöttem ra, hogy nem akarok masoknak dolgozni, nem akarok masok elvarasanak megfelelni, es azt akarom dolgozni, akkor, es annyi penzert, amit csak akarok.

Emiatt alapitottam meg a sajat IT vallalkozasomat.

Neked elsö körben azt javaslom, hogy gondolkozz el azon, hogy mi az ami erdekel, mit csinalsz szivesen, es mi az, amiböl meg tudsz elni.

Az influencersegböl akkor fogsz tudni megelni, ha sok követöd lesz a social mediaban.

Esetleg tudok javasolni több olyan munkat, ami kevesbe van idöhöz es helyhez kötve, mint pl programozo, online marketinges, stb...

Igazabol egyikhez sem kell egyetem, eleg a tudas. Rengeteg online tanfolyam van, ahol ezeket a szakmakat meg lehet tanulni.

Sok sikert!

jan. 22. 11:05
 26/96 A kérdező kommentje:
tudom, én nagyon sok pénzt akarok hogy azt csinálhassak amit akarok és minden menő cuccot megvehessek magamnak. Ezért akarok valami vetélkedőbe elmenni, hátha megnyerem és akkor milliomos leszek.
jan. 22. 11:05
 27/96 A kérdező kommentje:
25: köszönöm szépen a hasznos válaszodat!(:
jan. 22. 11:06
 28/96 anonim ***** válasza:
87%

20 évesen, érettségi nélkül a gyártól meg akar halni, de sok pénzt akar, hogy azt csinálhassa, amit akar... hát, ebből se lesz karrier. Max Onlyfans.

Én 35 évesen dolgozok, családom van, és mellette egyetemre járok. Ne hogy már 20 évesen a sulitól meg heti pár nap munkától összeszard magad.

jan. 22. 11:10
 29/96 A kérdező kommentje:
de lesz karrier(:
jan. 22. 11:11
 30/96 A kérdező kommentje:
meg miért baj az hogy azt akarom csinálni amit én akarok? Hmm?
jan. 22. 11:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!