Elfogadnátok így az ajánlatot ?
Fejlesztőpedagógusnak tanulok, mellette van egy szociálpedagógus és egy másik , mesterszakos diplomám.
Voltam múlt héten állásinterjún iskolában, ahol az igazgató és a két helyettes azonnal rábólintottak arra, hogy legyek náluk fejlesztőpedagógus. Azonban a tankerület igazgató csak úgy enged alkalmazni, ha február közepétől jún. 30-ig. Utána aug. 15-január 31. és csak utána kíván határozatlanra, mert bele lett kötve, hogy még csak most szerzem meg a végzettséget. Bevallom, nekem ez rosszul esik, mert mást kapásból felvettek és napközit is kapott a fejlesztői állása mellé. Most van jelenleg munkám, azonban szociális területen vagyok, béren felüli juttatásunk nincs. Ezért is gondolkodtam a váltáson. Nyilván lehet tartalékolni arra a 1,5 hónapra, de akkor is nagyon zavar ez az egész, pedig nagyon szívesen mennék fejlesztőnek.
szerintem ezt azzal beszéld meg, aki finanszírozza a mindennapokat, hogy a hobbidnak élhess.
Az egész oktatási szféra végtelenül belterjes és mutyizós, hála a sok pitsavirágnak még rátarti, pofára intézkedős is (nyilván erre épít a kormány is az egész szabályozást), azért akar határozottra, mert nem tudja mi lesz fél év múlva, közelednek a választások, a rendszer omladozik. Tanév végén lapátra tesz, és semmiféle garanciát nem kell így vállalnia arra, hogy szeptembertől újra van munkád. Kvázi úgy számolj, hogy egy darab 5 hónapos szerződésed van, utána munkát kell keresned.
Arra a szintre meg már ne menj le, hogy ahhoz méred magad, hogy a másik éppen milyen pozíciót kapott, őt felvették egy feladatkörre, arra megvan az ember, egy másikra keresnek téged, vagy valaki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!