Érdemes a vendéglátói iparban elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Van egy dísznövénykertész és egy csecsemőgondozói szakmám,viszont úgy gondolom,hogy ezekkel a munkákkal nem mennék sokra.Azon is gondolkodtam,hogy talán a vendéglátói iparban helyezkedek el egy cukrászatban,vagy akár egy pizzériában.Megéri ezt választanom?ma 10:24
1/3 KataCoach válasza:
Ezt az embernek saját magának vagy nagyon max a közvetlen környezetének kellene tudnia. Semmiképp nem idegeneknek.
Én nem vagyok érted felelős. Ha azt mondom jó a pénz benne, de kikészülsz a 14-16 órás talpalásban, azért ki vállalja a felelősséget?
Vagy ha azt mondom semmiképp ne menj vendéglátózni, de nem találsz semmi mást és éhenhalsz, azért ki vállalja?
Nem lenne szabad ilyen kérdéseket kiengedni. Saját magadnak kellene mindenért vállalni a felelősséget. A te életed.
2/3 anonim válasza:
De mit értesz elhelyezkedés alatt?
Elmennél mosogatni egy étterembe, vagy krumplit sütni a mekibe?
Tényleg nincs egy alap nyelvtudásod, hogy beülj valami admin pozícióba, ahol értlemes körülmények között csinálhatnál valamit?
3/3 anonim válasza:
Több muszakos talpalos nagyon 30-4 évesen már alig bírják. Nem véletlen fiatal munkaero kell oda. Es az is cserélődik. Átmenetre jok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!