Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudok beletörödni, hogy...

Nem tudok beletörödni, hogy amíg nincs meg az érettségim csak "robotmunkásnak,, vesznek fel nevetséges fizetésért, hogy éljem túl?

Figyelt kérdés

Jövőre érettségizek. Jelenleg úgy néz ki, felfognak venni egy gyárba dolgozni, nagyon régen dolgoztam már, ellustultam, félek hogy nem fogom bírni, sajnos nagyon lusta lettem. Nem bírnék sztem 8 órán át robotolni sehol. 20L

Rájöttem, hogy tökre igaza van annak aki azt mondja tanulni könnyebb.): Fel fognak venni a gyárba, mert anyám elrendezte, közeli ismerőse a vezetőség . Szóval most amíg nem lesz érettségim 8 órát a gyárban kell lennem ez nagyon szívás. És mellette 2 nap suliba járok, érzem nagyon ki fog ez engem zsigerelni.

ma 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
85%
Pedig jobb, ha megszokod, mert a munka mindenhol olyan, hogy napi 8 óra, amikor nem azt csinálsz, amire kedved van.
ma 08:44
 2/66 A kérdező kommentje:
azért is zavar ez hogy teljesen kitölti majd az életemet a munka, szórakozásra nem is lesz időm meg az emberi kapcsolatokra.
ma 08:51
 3/66 anonim ***** válasza:
82%
Dehogynem. Sőt, mi lesz akkor, amikor még gyereked is lesz?
ma 08:59
 4/66 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem próbálsz valami saját vállalkozást, vagy másik munkahelyet?

Ha olyasmit csinálsz, amit szeretsz, soha többet nem kell úgy érezni, hogy csak az idődet baszod el gombokért.

ma 08:59
 5/66 anonim ***** válasza:
83%
Nem akarlak elkeserítenk, de sima érettsegivel sem lesz jobb munkad, mint a gyari melo.
ma 09:28
 6/66 A kérdező kommentje:
azt is tudom hogy az érettségivel se lesz jobb, de akkor hogy legyek pl, boltban muszakvezető vagy ilyenek? Nem akarok robotolni. Kényelmes vagyok nagyon.
ma 09:29
 7/66 A kérdező kommentje:
jó lenne valami celebnek lenni hogy azért kap pénzt hogy szerepel müsorokban és bohóckodik. Vagy meg kéne nyerni valami vetélkedőt.
ma 09:31
 8/66 A kérdező kommentje:
nem érzem hogy nekem a hétköznapi melókban lenne a helyem...
ma 09:31
 9/66 A kérdező kommentje:
meg tudom hogy a robotmunkásoknak tönkeremegy hamar a testük mert nehéz fizikai munkát végznek sokáig. Én meg nem akarok idős koromra se tönkremenni.
ma 09:37
 10/66 anonim ***** válasza:
100%

#4 Milyen saját vállalkozást? Szakma, kezdőtőke, minden nélkül? Jópáran belebuktak már ebbe. Sajnos már az érettségi sem ér szinte semmit, sőt már a bsc diploma sem. Lassan ott tartunk, hogy már a kukásnak is PHD kell. Kérdező , el kell, hogy keserítselek, az emberek többsége olyan munkát végez, amit nem szeret, csak a megélhetésért csinálja. Mikor annyi idős voltam, mint te most, nagyon hasonló helyzetben voltam. Egyik munkahelyem sz@rabb volt, mint a másik, csak hányódtam ide-oda, sehol nem találtam a helyem. Próbálj meg valamilyen "testhezálló" szakképzést, különben minden munkahelyen csak szenvedni fogsz.

N

ma 10:17
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!