Nem tudok beletörödni, hogy amíg nincs meg az érettségim csak "robotmunkásnak,, vesznek fel nevetséges fizetésért, hogy éljem túl?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek. Jelenleg úgy néz ki, felfognak venni egy gyárba dolgozni, nagyon régen dolgoztam már, ellustultam, félek hogy nem fogom bírni, sajnos nagyon lusta lettem. Nem bírnék sztem 8 órán át robotolni sehol. 20L
Rájöttem, hogy tökre igaza van annak aki azt mondja tanulni könnyebb.): Fel fognak venni a gyárba, mert anyám elrendezte, közeli ismerőse a vezetőség . Szóval most amíg nem lesz érettségim 8 órát a gyárban kell lennem ez nagyon szívás. És mellette 2 nap suliba járok, érzem nagyon ki fog ez engem zsigerelni.
ma 08:41
41/66 anonim válasza:
Itt a média áldásos tevékenységének eredménye, egy fiatal, aki álomvilágban él. Végül is mindenhol azt látja, hogy fiatal nők a külsejükből gazdagodtak meg, akkor neki miért ne járna ugyanez? Csakhogy ezek a nők nem a többséget képviselik, szerencséjük volt, jókor voltak jó helyen. Ugyanakkor az egykori Big Brother nyertes már rég a süllyesztőben van. A szépség valóban sokat segít a boldogulásban, de ehhez a fajta előrejutáshoz óriási szerencse kell.
42/66 anonim válasza:
Ha 30-40 évvel ezelőtt lennénk épp főznèd a tejbegrízt a fél éves gyerekednek most meg felnőttkènt itt hisztizel.😅
43/66 A kérdező kommentje:
41: nekem is szerencsém lesz és jókor leszek jó helyen(:
ma 13:49
44/66 anonim válasza:
Ja, most pl. itt, mi?
Minél előbb ébredsz fel, kislány, annál kevésbé fog fájni!
45/66 A kérdező kommentje:
miért soknak volt szerencséje, majka is valóvilágot nyert aztán milyen híres lett..
ma 13:59
46/66 A kérdező kommentje:
tudom sokan eltünnek a süllyesztobe, meg elviszi őket a drog meg a pia. De én azok közé akarok tartozni akiknek szerencséjuk van az életben és elérik midnenáron amit szeretnének.
ma 14:00
47/66 anonim válasza:
Ha a szerencsére vársz, akkor életed végéig várhatsz.
Majka amúgy tehetséges.
48/66 A kérdező kommentje:
szerintem is tehetséges Majka. De én is az vagyok.
ma 14:06
49/66 A kérdező kommentje:
A Gáspár Lacinak is nehéz volt a sorsa, szegény volt mégis lett belőle valaki, meg lehet csinálni mindent! Akarattal és kitartással! Persze szerencse is kell hozzá.
ma 14:08
50/66 A kérdező kommentje:
jogsit, házat meg mindent is szeretnék majd. De félek hogy kifutok az időből.
ma 14:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!