Nem tudok beletörödni, hogy amíg nincs meg az érettségim csak "robotmunkásnak,, vesznek fel nevetséges fizetésért, hogy éljem túl?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek. Jelenleg úgy néz ki, felfognak venni egy gyárba dolgozni, nagyon régen dolgoztam már, ellustultam, félek hogy nem fogom bírni, sajnos nagyon lusta lettem. Nem bírnék sztem 8 órán át robotolni sehol. 20L
Rájöttem, hogy tökre igaza van annak aki azt mondja tanulni könnyebb.): Fel fognak venni a gyárba, mert anyám elrendezte, közeli ismerőse a vezetőség . Szóval most amíg nem lesz érettségim 8 órát a gyárban kell lennem ez nagyon szívás. És mellette 2 nap suliba járok, érzem nagyon ki fog ez engem zsigerelni.
ma 08:41
61/66 anonim válasza:
Az éneklést meg lehetne próbálni számodra.
62/66 A kérdező kommentje:
elmegyek valami tehetségkutatóba, az lesz
ma 16:52
63/66 A kérdező kommentje:
mert hogy gyári robotmunkát amibe belerokkanok nem fogok végezni az biztos. Nem akarok olyan lenni mint sok idős ember majd én is időskoromra, hogy midnen fáj mert halálra dolgozta magát és tönkrement a testük. Fáj mindenük.
ma 17:10
64/66 anonim válasza:
Nem tudom mit remélsz egy szaros érettségitől, mikor a legtöbb helyen a diploma az alap, plusz legalább egy, de inkább két nyelvvizsga.
65/66 A kérdező kommentje:
lesz diplomám is meg nyelvizsgám is akkor.
ma 17:37
66/66 anonim válasza:
Jó dolog a saját vállalkozás, azonban nem reális, amennyiben az illetőnek nincs meg hozzá legalább egy minimális tudása, tapasztalata, az ahhoz szükséges pénzről nem is beszélve. A semmiből a semmire nem lesz olyan vállalkozás, ami meg is állja a helyét a világban, a gyakorlatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!