Felmondanál, ha így alakulna a beosztásod?
Figyelt kérdés
Együtt élek a párommal, az ő helyén van rendszer hétfő szerda szombat vasárnap és kedd csütörtök péntek heti váltás, 7.40-20.25 munkaidő, nálunk is ez a munkaidő de nálunk összevissza vannak a napok, most a héten 5 napom van van amikor kevesebb stb, nekem két hetente el kéne hoznom a gyerekeket is amikor szabad hétvégés vagyok. Sokszor felvaltva dolgozunk, most a februárban pl 6 napot vagyunk együtt pihenősök, 12-28 között egy közös pihenő nap sincs, gyakorlatilag felváltva vagyunk otthon az üres lakásban, felváltva dolgozunk, és a gyerekekre sem jön ki megint a két hetente hétvége mert az első és utolsó hétvégét kaptam meg így lehet a második gyerekes hétvégét bukom is, az irodában meg a vezetőket pont nem érdekli, magánügy. Úgy érzem tönkre fog menni a kapcsolatom is ettől.jan. 22. 16:29
2/6 anonim válasza:
Ha úgy érezném, hogy erre rámehet a családom, akkor mindenképp váltanék, ez nem is kérdés.
3/6 A kérdező kommentje:
Már egyszer ráment, elváltam és sokára lett csak új párom és most megint így vagyunk.
jan. 22. 17:38
4/6 anonim válasza:
Csak akkor ha már találtam másik állást.
5/6 anonim válasza:
alapból el se vállaltam volna az állást a a 12 órás műszakot, ilyen idióta beosztással meg főleg nem.
#3 mégse tanultál a hibádból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!