Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha minden más klappol, felmond...

Ha minden más klappol, felmondanátok csak a főnökötök miatt?

Figyelt kérdés
Szeretem a munkámat, a fizetés is elfogadható és az egyéb körülmények is jók (kollégák, helyszín stb), viszont gyűlölöm a főnökömet. Néha gyomorgörccsel jövök haza miatta. Nálatok mennyit nyom a latba a főnök személye? Ha minden más jó, felmondanátok a vezető miatt? Ha volt ilyen, megbántátok utólag vagy jó döntés volt?

nov. 15. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem dolgoznék olyan helyen, ahol nem érzem maximálisan jól magamat.
nov. 15. 10:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Manapság hamarabb továbbáll a dolgozó, ha nem tetszik valami.
nov. 15. 11:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha van legalább ilyen jó lehetőséged, akkor igen. De a muszáj nagy úr:(
nov. 15. 11:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Miben nyilvánul meg? Kifejezetten szemétkedik veled? (A főnök).

Azért kérdezem, mert nekem (volt pár munkahelyem), mindig az számított, hogy a közvetlen munkatársak milyenek, a főnök nem annyira. (Pl. volt olyan, hogy a főnöknőm egy tündér volt, a kollégák pedig szemetek, akkor felmondtam).

nov. 15. 11:21
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a főnök milyensége is nagyon nagyban meghatározza a hangulatot a munkahelyen.

nov. 15. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, persze, értem.

Csak úgy értettem, ha választhatnék, hogy szemét főnök, vagy szemét kollégák, a második verzió miatt felmondanék mindenképpen.

nov. 15. 11:39
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
#6 mindkettő miatt fel kell mondani, ha nem akar az ember idegileg tönkremenni😀
nov. 15. 11:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz túllépni és szemberöhögni meg semmibe venni egy embert, akkor mondj fel. De ált. ha látja valaki, hogy a másik kvázi lecarja magasról, akkor békénhagyja, mert belefárad a vegzálásba.
nov. 15. 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Miatta csak igazán. Ha ezen múlna
nov. 15. 13:01
 10/12 A kérdező kommentje:

#4 Itt szinte mindennel a közvetlen feletteshez kell fordulni. Nulla bizalmat érzek iránta. Kétszínű, olyan mint egy szélkakas. Semmit nem mond őszintén a szemedbe. Problémák elintézve egy demagóg válasszal, vagy lecseszéssel. A nyalizókat szereti, meg akik hajlandóak vele pletykálni, de őket is kibeszéli a hátuk mögött.

#8 Van, akit csak felpaprikáz, ha figyelmen kívül hagyják. Vagy ha én nem reagálok, akkor elkezd tágabb közönség előtt szekálni.

nov. 15. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!