Ha minden más klappol, felmondanátok csak a főnökötök miatt?
Miben nyilvánul meg? Kifejezetten szemétkedik veled? (A főnök).
Azért kérdezem, mert nekem (volt pár munkahelyem), mindig az számított, hogy a közvetlen munkatársak milyenek, a főnök nem annyira. (Pl. volt olyan, hogy a főnöknőm egy tündér volt, a kollégák pedig szemetek, akkor felmondtam).
Szerintem a főnök milyensége is nagyon nagyban meghatározza a hangulatot a munkahelyen.
5-ös, persze, értem.
Csak úgy értettem, ha választhatnék, hogy szemét főnök, vagy szemét kollégák, a második verzió miatt felmondanék mindenképpen.
#4 Itt szinte mindennel a közvetlen feletteshez kell fordulni. Nulla bizalmat érzek iránta. Kétszínű, olyan mint egy szélkakas. Semmit nem mond őszintén a szemedbe. Problémák elintézve egy demagóg válasszal, vagy lecseszéssel. A nyalizókat szereti, meg akik hajlandóak vele pletykálni, de őket is kibeszéli a hátuk mögött.
#8 Van, akit csak felpaprikáz, ha figyelmen kívül hagyják. Vagy ha én nem reagálok, akkor elkezd tágabb közönség előtt szekálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!