Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy viselnéd, ha felmondanána...

Hogy viselnéd, ha felmondanának vagy megszűnne a munkahelyed?

Figyelt kérdés
8 év után, 30+ évesen.
aug. 25. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Keresnék másikat. Nem a munkahelyem az életem, szerencsére általában jó helyeket találok jó fej emberekkel (ami nem ilyen onnan lépek próbaidő alatt), de akkor is, ez csak egy hely ami pénzt ad, van sok másik.
aug. 25. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor előfordul az ilyen. Ilyenkor keres mást.
aug. 25. 09:36
 3/5 anonim válasza:
100%

18 évig voltam egy helyen, ami bedőlt csődbe ment. azt hittem sose lesz másik helyem. pánik xanax stb.

2 hét alatt lett másik hely.

aug. 25. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem már előfordult kétszer.

Az elsőnél sírtam. A másodiknál hazamentem, lefeküdtem aludni, mert nagyon fáradt voltam, majd felgyújtottam a betanulós anyagot, és meghívtam az ott megismert haverokat, hogy süssünk a lángjainál szalonnát.

Ha most történne, az lenne az utolsó csepp, ami eldöntené, hogy oké, akkor külföldre költözöm.

aug. 25. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, mert a jelenlegi egy posvadvány... Kicsit pihennék, majd képezném magamat.
aug. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!