Felmondanál a munkahelyeden, ha mindenki kapna év eleji fizetésemelést, csak te nem?
Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 14:48
2/23 anonim válasza:
Nem, előbb keresnék másik munkát.
3/23 anonim válasza:
Utána járnék mi az oka,ha nem elfogadható okot adna akkor felmondanék és a felmondási idő alatt keresnék mást.
4/23 A kérdező kommentje:
Mi számít neked elfogadható oknak?
2023. febr. 2. 14:59
5/23 anonim válasza:
Például
1Ha én jóval később érkeztem a munkahelyre mint mások.
2Ha rajtam kivűl mindenki akinek emeltek több feladatot lát el.(Bár ennek általánosságban kicsi az esély)
Hirtelen ez a kettő jutott eszembe.
6/23 A kérdező kommentje:
1-es elfogadható lehetne, de az én helyzetemben nem ez van.
2-essel nem értek egyet, hiszen ha az adott munkakörben el van látva megfelelően a feladat, akkor irreleváns egy másik munkakörben ki mennyit dolgozik. Éppen ezért vannak fizetésbeli különbségek alapból.
De lehet én látom rosszul :(
2023. febr. 2. 15:15
7/23 anonim válasza:
A kettessel kapcsolatban valóban igazad lehet.
A helyedben rákérdeznék mindenképpen.
8/23 A kérdező kommentje:
Hétfőn bemegyek, a felmondással a farzsebemben. Ha a külön jelzés után sem ad emelést, akkor beadom a felmondást.
2023. febr. 2. 15:23
10/23 anonim válasza:
Én előtte jelentkeznék más munkahelyekre hogy biztosra menjek,lehet ha most felmondasz hónapokig nem kapsz másik munkát vagy csak ennél rosszabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!