30% fizetésemelésért váltanátok munkahelyet?
Megkeresett egy fejvadász minden előkészülés nélkül, mondta egy összeget(többet kellet volna de meglepett a hívás), továbbjutottam. Volt online beszélgetés amin tovább jutottam úgy voltam megnézem mi lesz a vége, majd egy teszt ami után ma kaptam egy ajánlatot.
Kevésnek tartom tkp 15+infláció.
Ti valltanátok?
Igen, ez egy jó ajánlat.
Én nem váltanék, mert imádom a mostani helyem, de ha egy picit is elégedetlen vagy vagy a mostani helyen nem terveznek (ekkorát emelni), akkor menj.
Függ az egyebektől.
Én jelenleg szeretek ott dolgozni ahhol vagyok, nehéz ilyet kifogni.
Előrelépési lehetőség van, fizut kompetetíven emelik szval azzal sincs gondom.
Sztem ezeket is vedd számba.
Nem vagyok a pénz ellen, de elég jól keresek ahhoz hogy ne csak ez számítson.
Hasonló munkaterheléssel, és körülményekkel, mint ahol most vagyok, én váltanék. Ugyanis nem szeretek itt dolgozni. A munkával nincs bajom, a légkör az, ami nyomasztó.
Nekem ez 85 ezer többletet jelentene nettóban. Nem kis összeg (legalábbis nekem).
Biztosan nem. Ennyit a mostani cégem is megadott decemberben és szeretek itt lenni.
Ha nem adtak volna egyáltalán emelést akkor persze máshogy látnán, de akkor is beadnám több helyre nagyobb ajánlatokért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!