Felmondanátok munkahelyen,ha van valamennyi megtakarítás?
Figyelt kérdés
Ha nem szeretitek a munkát és pihenni akartok.#Munkahely, felmondás,
jún. 19. 14:05
1/16 anonim válasza:
48 millám van!+egy lakásom, telkem, de nem mondanék fel, mert eleve munkanélküli vagyok.
Viszont nem is vagyok beszarva, de ez nem is jelenti azt, hogy két kézzel szórom a pénzt.
2/16 A kérdező kommentje:
Nekem is van saját házam + 2 millióm félretéve. Már utálom a munkahelyem, ráadásul határozott időre vagyok felvéve (július 15-ig), amit hosszabbítani szeretnének, nem tudom mit csináljak. Mindig csak hosszabbítgatnak évente, ez is idegesít már nagyon. Már jár a 3 hónap munkanélküli. Olyan jó lenne pihenni egy kicsit már (óvodában dolgozok).
jún. 19. 14:16
3/16 A kérdező kommentje:
Egyedül élek, így spórolni is tudok szépen. Csak a rezsi ami fix kb 40 ezer, ennivalóra meg egyébre eddig sem költöttem sokat. Főzni se szoktam, mert a nyugdíjas anyukám mindig főz nekem is.
jún. 19. 14:18
4/16 anonim válasza:
Nem, nem szeretek munaknélküli lenni.
Magamtól csak úgy megyek, ha van vállalható B opció.
Ha kirúgnának, nem lenne baj, megoldanám.
5/16 A kérdező kommentje:
Én még sosem voltam munkanélkülin. 8 éve dolgozok óvónőként, azelőtt tanultam. Azért csak 2 millióm van félretéve, mert házat vettem és felújítottam.
jún. 19. 14:22
6/16 anonim válasza:
Hát ha utálod a melót, azért még lehet mást keresni. Két milla nem olyan sok, bármikor lehet egy váratlan kiadásod, amivel elmegy.
Pl. nálunk most van társasházi felújítás, mindenki veszi fel a hitelt, én meg egy összegben fizettem ki.
8/16 anonim válasza:
Ha nem kimondottan toxikus a munkakörnyezet, akkor csak úgy mondanék fel, ha kapnék máshonnan ajánlatot. Ha kirúgnának, megoldanám valahogy, de akkor is igyekeznék minél előbb más helyet találni.
10/16 anonim válasza:
Nem. Addig én sem mondanék fel, amíg nincsen stabil B opcióm, amint az megvan, átmennék a rendesebb munkahelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!