Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondanátok munkahelyen,ha...

Felmondanátok munkahelyen,ha van valamennyi megtakarítás?

Figyelt kérdés
Ha egy ideig pihenni akartok illetve már nem szeretitek azt a munkahelyet és mást akartok csinálni?

2023. okt. 8. 22:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Csináltam már párszor ilyet, jól esett a pihenés.
2023. okt. 8. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Attól függ, hogy mennyi időre elég a megtakarítás. És ha nagyon akarnék, azért van e lehetőség arra, hogy időben újra el tudjak helyezkedni.

Amúgy jobb felmondani mint szenvedni. Én megtettem és nem bántam meg.

2023. okt. 8. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Kérek sabbaticalt(szombatév) ha csak pihenni szeretnék.

Váltást akkor szoktam ha már nem tetszik a hely.

Keresek másikat, felmondok és úgy időzítem, hogy 2-3 hét rés legyen ami alatt ki tudom magam pihenni.

Egyszer mondtam fel úgy, hogy nem volt másik de onnan jönnöm kellett mert kolléga öngyilkos lett.

Telefonos ügyfélszolgálaton dolgoztunk.

Megtakarításom mindig van egy évnyi.

2023. okt. 8. 23:14
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Úgy érted 3as, hogy pszichésen nem tudtad volna elviselni, hogy ott dolgozz,,ahol korábban az elhunyt kolléga járt -kelt, tevékenykedett?

Mennyi idős volt, miért lett öngyilkos? Már ha nem vagyok indiszkrét.

2023. okt. 8. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem
2023. okt. 9. 02:00
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg igen.

Csak pihenés után el kell indulni és keresni kell valami más és jobb lehetőséget.

2023. okt. 9. 03:00
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem mondanék fel, mert nem tudni mikor lesz másik.

Keresnék, és ha találok másikat,akkor mondanék fel.

Pihenőidőt én is hagynak a két munkahely között.

2023. okt. 9. 05:24
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
Nem, én nem tudok hónapokig ott ülni és csinálni a "semmit".
2023. okt. 9. 07:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Csináltam ezt igen, most nem csinálhatom mert kell a pénz az esküvőmre, pedig most is pihennék egy nagyot. Az a baj hogy legutóbb két hónapig nem találtam újat, illetve két helyen voltam 1-1 hetet de azok nagyon szarok voltak. Ja és úgy untam magam hogy elmondani nem tudom kb két hét után :D
2023. okt. 9. 08:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én többször úgy váltottam munkahelyet, hogy nyár elején, aztán 1-2 hónapig FŐLEG pihentem, buliztam, fesztiváloztam, élveztem az életet, de közben azért összeraktam az önéletrajzom, elkezdtem küldözgetni a jelentkezéseket stb. De volt, hogy elvállaltam közben ideiglenes munkát heti pár napban napi 4 órában (10 perc sétányira volt a munkahely tőlem, és nem az a megszakadós meló volt), és akkor még valami kis bevételem is. Persze csak amikor már volt tartalékom (nem 3 havi, hanem mondjuk egy évi) + megfelelő tapasztalatom, azért az első munkahelyeimen ilyet nem mertem csinálni. :)
2023. okt. 9. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!