Felmondanátok munkahelyen,ha van valamennyi megtakarítás?
Figyelt kérdés
Ha egy ideig pihenni akartok illetve már nem szeretitek azt a munkahelyet és mást akartok csinálni?2023. okt. 8. 22:51
11/11 anonim válasza:
Több alaklommal megcsináltam ezt, hogy felmondtam egy munkahelyen és 3-5 hétre kiestem a munkavilágából. Nagy részt pihenéssel, utazgatással és felújítással foglalkoztam. Persze ehhez kell bizonyos anyagiszint, hogy ezeket valaki meg is tudja csinálni.
Voltak olyan munkahelyeim, ahol több éven keresztül csak a munkáról szolt az életem, ilyenkor az ember elkezd kiégni, és belefáradni a mindennapokban. Aki megteheti az csinálja.
Fiatalon kell élvezni és élni az életet, persze mindezt ésszel és bizonyos határokat itt is bekell tartani.
Van erről egy külön sztorim, akit érdekel leírom. Én hogyan látom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!