Az mennyire számít jónak, ha valaki az éves keresetének a felét félre tudja rakni?
Figyelt kérdés
Számoltam tavaly a költekezéseimet, és kb 6 havi fizetést költöttem el egész év alatt2021. jan. 21. 00:29
1/18 anonim válasza:
Mar az is jonak számít, ha valakinek van felretett penze.
3/18 Sic Semper Tyrannis válasza:
22 évesen saját lakásodnak kell lenni. 15 évesen kell elköltözni a szülőktől, és 18 évesen egzisztenciálisan tökéletesen függetlennek kell lenned.
Fél évnyi fizetésed raktad félre? Senki vagy. Hát nem olvason a Felnőtt párkapcsolatok/Családi kapcsolatok topikban? :O
4/18 anonim válasza:
Az nem rossz szerintem.
Azokhoz képest akik hónapról hónapra élnek nem rossz.
5/18 anonim válasza:
Mivel Magyarorszagon a tuleles is nagy dolog, ez nagyszeru. Barmennyi kiadasod is legyen, az.
6/18 anonim válasza:
Egyértelműen nagyon jó.
De akkor lesz értelme, ha értelmesen is használod fel.
8/18 anonim válasza:
Attól függ mennyi a fizud, én a sintértelepes közmunkából albérlet mellett ezt nem tudom megtenni.
9/18 anonim válasza:
Ez fizetésfüggő. Nyilván jó keresel,ha a fele is elég a megélhetéshez.
10/18 anonim válasza:
Nagyon jó. Arra figyelj hogy mire költöd majd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!