Az mennyire számít jónak, ha valaki az éves keresetének a felét félre tudja rakni?
Figyelt kérdés
Számoltam tavaly a költekezéseimet, és kb 6 havi fizetést költöttem el egész év alatt2021. jan. 21. 00:29
11/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért tudtad félretenni.
Pl 2millió a havi fizetésed, abból könnyű félretenni, mert 1m-ból bőven meg lehet élni. Vagy a szüleiddel laksz, nem nagyon vannak kiadásaid és ezért tudod elrakni a felét.
12/18 A kérdező kommentje:
3-as: saját lakásom még nincs, csak albérlet. Tudnék venni, de még nem döntöttem el, hogy hol szeretnék letelepedni.
2021. jan. 21. 08:35
13/18 anonim válasza:
11-es vagyok.
Akkor vagy sokat keresel, ami szintén a te érdemed, mert gondolom megdolgoztál érte, vagy okos döntéseket hozol, pl. olcsó albérlet, nem szórakozod el a pénzt,stb. Szóval mindenképpen ügyes vagy.
14/18 anonim válasza:
Nagyon jó!
Én is azt tudom mondani mint a 10-es.
Ügyelj arra hogy mire költöd. Később jól jöhet ha mondjuk elromlik a kocsi vagy ne adj isten balaseted lesz.
Meg ha beteg vagy és szükség van gyógyszerre akkor is jól jön. Azok sem olcsók
15/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, hogy nem szórod el a pénzedet, hanem tartalékolsz is belőle. (=
17/18 anonim válasza:
Kimondottan jó! Én arra törekszem, hogy minimum 20% legyen meg mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!