A fizetésem jónak számít?
Komárom-Esztergom megye egyik kisebb városában dolgozom, az iskolai végzettségem érettségi, kereskedelmi ügyintéző szakma, és kereskedő szakma.
Kereskedelemben dolgozom, nettó átlag 270ezer forintért + 12ezer szép kártya. A fizetésem reális, mennyit kerestek ti hasonló szektorban? 21 éves vagyok, három éve dolgozom a cégnél.
Tegnap voltam fogorvosnál 22ezer volt egy gyökér kezelés (15perc), előző héten édesapám kardiológusának adtam 40et.
Félreértés ne essék,minden tiszteletem az Övéké, és valószínűleg sosem leszek annyi tudást és szakértelmet magamba szippantani mint Ők, de azért az érvelésed köztudottan nem hiteles.
NETTÓ VAGY BRUTTÓ?
De jó h csak irtok számokat de nem tudni h az akkor mi. Nem mindeggy!!!
nekem is a gyökérkezelést a fogorvosom olyan 15 perces munkával baxta el..
Amit kulföldön kellett helyrehozzak , ahol egy ujragyök.kezelés 1óra volt. Láttam a fogam belsejét, amint gyökérkezelt, élmény volt.
Fantasztikus munkát végzett, azóta nem fáj a fogam, és elmondta h "rohadni kezdett a fog" sajnos valszeg -mondom én-a fusi munkával. És nem 20e fizettem hanem rengeteget!! sokkal többet itt.
De ez Kelet m.o Debr.-n.
Győrbe sok a profi hallottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!