Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Porszivózást vállalnék, ez...

Porszivózást vállalnék, ez működtetne?

Figyelt kérdés
Saját porszivógéppel rendelkeznék és hirdetném magam az interneten,hogy porszivózást vállalok lakásokban vagy házakban, ez így tudna működni vagy hogy vannak ezek? 29F
febr. 17. 15:54
 1/6 KataCoach ***** válasza:
100%

A porszívózás a takarítás része.

Előbb port törölni, pókhálózni, lemorzsázni a konyhában, meg mindenhol és azután a porszívózás.

Csak magában ez nem egy nyereséges vállalkozás.

febr. 17. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne fölös pénzem, akkor tárt karokkal várnálak. Utálok porszívózni.
febr. 17. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Porszívózni én is szeretek
febr. 17. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Egyik helyen összeszívod az atkákat aztán viszed másik helyre? Én biztos nem fogadnám ezt
febr. 17. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyat lehet, hogy takarítóvállalkozást indítasz. (De avval teljes lakástakarításokat csinálsz, nem hiszem, hogy lenne olyan, hogy csak porszívózás, annyiért senki nem fizetne.) Aztán vagy beindul vagy nem.
febr. 17. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak porszívózást szerintem senki nem fog igényelni, mert az én nagyszüleim még az Átkosban sem csak porszívóztak, hanem rendesen kitakarítottak a lakásban, ahova hívták őket, amibe minden beletartozott a feljebb felsoroltak közül.
febr. 17. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!