Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit lehet keresni Győrben...

Mennyit lehet keresni Győrben és környékén 25 év alattiként, gyárban?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem a Cabexba illetve a Sick nevű gyárba eddig még csak a Cabexbol hivtak vissza probamunkára kell mennem, több gyárban is dolgoztam de teljesen más városban más fajta gyárokban eltérő fizetéssel nagyon kíváncsi lennék hogy azon a környéken hogy lehet keresni egy 25 év alattinak. Ha esetleg dolgozott már valaki bármelyikben és megosztaná a tapasztalatát az szuper lenne.

febr. 17. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
Jelenleg Győrben és környékén a legjobb az átlagfizetés (legalábbis ezt mondják) illetve Komárom-Esztergom megyében. A Cabexről azt írják a neten (négy véleményt találtam) hogy minimálbér-közeli a fizetés. Hogy ez mennyire fedi a valóságot, azt nem tudom. Mi Tatabányán laktunk és ott elég jó fizetések voltak.
febr. 17. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Szarul. 200-250 ezer között. Inkább menj át az osztrákokhoz.

A jó melók, jó pénzért már sajnos rég beteltek.

Egy győri

ma 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!