A fizetésem jónak számít?
Komárom-Esztergom megye egyik kisebb városában dolgozom, az iskolai végzettségem érettségi, kereskedelmi ügyintéző szakma, és kereskedő szakma.
Kereskedelemben dolgozom, nettó átlag 270ezer forintért + 12ezer szép kártya. A fizetésem reális, mennyit kerestek ti hasonló szektorban? 21 éves vagyok, három éve dolgozom a cégnél.
oké tényleg😁
akkor az egésszen jó.
De minek kell ezt megkérdezni itt ahol többségében kevesebbet keresünk sokszor nagyobb végzettséggel..
Örülök neked kérdező h ilyen isvan, már ha igaz😉
Szia!
Ha csak a fizetési viszonyokat nézzük, akkor igen, Magyarországon ez a fizetés jónak számít, megélhetésre gondolom nincs is panaszod.
Viszont amikor az ember azon gondolkodik, hogy jó-e neki a munkahelye (gondolom ezért tetted fel ezt a kérdést), akkor más kérdések is felmerülnek. Jó a fizetésem, na de mit kérnek tőlem ezért cserébe? Mennyit kelk dolgoznom? Milyen a miliő? Befogadóak-e a kollégák? Valóban szeretem, amit csinálok? Mennyire korrektek (kis cégnél főleg felmerülhet, hogy rendesen ki is fizetik e a béred és nem próbálnak meg ügyeskedni)? Milyen mértékben és gyakorisággal emelik a fizetésedet (lehet, hogy egy orvos rezidens most még kevesebbet keres nálad, de pár év tapasztalattal hatványozottqn növekszik a fizetése, mert a befektetett munka és tanulás mindig idővel, de megtérül)
Tudom, volt, amire már válaszoltál, de ha valóban kétségeid vannak, tedd fel ezwket a kérdéseket is magadnak, és ha pozitív a válaszod, akkor jó helyen vagy.
Szép napot és Boldog Ünnepeket!
Pont nem irigykedek :D Aki véleményt mond az miért irigy mondd már meg??
Csak unalmasak ezek a kamu kérdések, amik azt sugallják, hogy ők mennyire menők. Nagyon unalmas már, de nyald akkor a sggét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!