Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők!Ha valakihez,szinte...

Nők!Ha valakihez,szinte minden alkalommal,mikor beszéltek vele, hozzáértek kedvesen,az szexuális "felhívás"?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 22:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Mert ettől én begerjedek,hiába van négy gyereke a hölgynek.
tegnapelőtt 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, pláne ha ilyen idősebb, vidám, közvetlen nőről van szó, vannak akik simán csak ilyen fogdosós típusok.
tegnapelőtt 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Én ugyan nem nő vagyok, de bizton állítom, hogy túlgondolod a dolgot. Egyszerűen vannak emberek, akik számára a személyes szféra olyan kis távolságot jelent, amit mások már intimitásként értelmeznek. Esetedben inkább erről lehet szó.
tegnapelőtt 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, legalábbis én nem azért szoktam
tegnapelőtt 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Férfiként írom: nem!

Korábban én is dolgoztam olyan helyen, ahol sok nő volt körülöttem (kórház). Volt olyan kolléganő, aki (mikor ültem az íróasztalnál és mögém jött), mindig finoman megfogta a vállamat, úgy szólított meg. De pontosan tudom, hogy nem akart tőlem semmit (meg másoktól sem, akikkel ugyanígy viselkedett). Ő egyszerűen ilyen stílusú nő volt és kész.

tegnap 00:23
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Férfi vagyok de nekem is van egy kolleganöm mindig ugy intézi valahogy hozzám érjen. Azért az érdekes mikor rám néz látom a szemében a csillogást.
tegnap 02:10
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
NEM! Vannak egyszerűen emberek akik sokkal jobban szeretik és igénylik is a fizikai kontaktot mint mások. Szerintem járj jobban utána hogy mik a hölgy szándékai
tegnap 02:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Ez azért is érdekes,mert 36 éves létemre nem nagyon találkoztam ilyen hölggyel,csak eggyel,de ő akart is tőlem valamit.
tegnap 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztosan nem. Ő ilyen tapogatós típus lehet. Nekem sem esik nehezemre hozzáérni valakihez, de aki tetszik, azzal nem vagyok közvetlen egyáltalán.
tegnap 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!