Hogyan jelzitek lányok, ha egy ismeretlen pasi tetszik nektek? lent.
Szóval nem ismeritek a pasit, pl egy munkahelyen dolgoztok, vagy egy suliba jártok, de külsőre megtetszik nektek.
Ilyenkor hogy jeleztek, vagy hogyan hívjátok fel magatokra az idegen pasi figyelmét?
Vannak tipikus női praktikai fogásotok?
Én a jól bevált módszerek híve vagyok.
Legyezővel küldök titkos jeleket, leejtem a kesztyűmet/zsepimet, hogy az úr felvegye, a bálon kimaxolon a táncrendemet a kiszemeltel, zongorakísérettel énekelwk neki és virágot küldök, hiszen azoknak is van jelentese....(Irónia)
Na mégis mit gondolsz? 🙄 Ha el kell magyarázzuk, hogyan flörtölnek a nők, az már baj.
Ha nem tudod elmagyarázni ott már gondok vannak
hagyjuk rá az 1-es válaszolóra.
vagy útálja a pasikat, vagy vérzik...
de minden választ szívesen fogadok.
Se nem utálom őket, se nem vérzek 😅
De hülyét tudok kapni az ilyen szociálisan analfabéta emberektől, akiknek el kell magyarázni az egyértelműt, amit aztán úgyis félreértenek.
Náluk két véglet van: vagy nem látják meg, vagy belelátnak olyat, ami ott sincs 🙄
vagy útálja a pasikat, vagy vérzik...
nagyon cringe vagy
Nem az 1es vagyok, de az inkább cringe, hogy ha nem tetszik amit ír, akkor egyből jön a biztos meg jött neki duma. Szánalmas...
Amúgy az cink, hogy ezt magyarázni kell... ami a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!