Felmondanátok, ha úgy akarnának előléptetni, hogy a jelenlegi munkátokról sincs fogalmatok néha?
Nem szeretem a munkámat, egyetem mellett kezdtem el, hogy legyen “saját pénzem”, ne csak az, amit szüleimtől, barátomtól kapok.
Emiatt túl komolyan sem vettem, úgy voltam vele, hogy emberélet rajtam nem múlik.
Már 1 éve itt vagyok, az értékeléseim pozitívak. Ami annak köszönhető, hogy ügyfelekkel ritkán kerülök bármiféle összetűzésbe, mert mindig a nekik tetsző választ adom, mindenre. Még akkor is, ha tudom, hogy nem úgy van, de csak helyeselek. Vagy van olyan folyamat, amit a mai napig nem tudok, fogalmam sincs, hogy kell, de ha azzal kapcsolatban kell valamit elintézni, megcsinálni, szimplán közlöm, hogy kész is van, miközben még csak a programot sem nyitottam meg hozzá.
Viszont most ősztől szeretnék, hogy csoportirányító legyek, szerintük nagyon illenék a pozícióra. Emelést jelentene a fizetésemben is, a munkaköröm is változna. Úgymond “kisfőnök” lennék, aki felügyeli a többieket, ellenőrzi a munkájukat, tartja a kapcsolatot a felsőbb vezetéssel.
Egyrészt örülnék, mert bármennyire nem szorulok rá ténylegesen a pénzre és nem kenyérre kell, mindenki ebből él. Az új munkakörben is lennének érdekességek, de nem tudom, mennyire lennék kész arra, hogy mások munkája függjön tőlem, másokat ellenőrizzek, mikor sokszor én magam sem tudom, épp merre vagyok arccal, mit csinálok.
Kérdeztem a főnökömtől, hogy lenne-e következménye, ha nem vállalnám, ő annyit mondott, hogy nem hiszi, hogy a vezetőség jó néven venné, gondoljam át…
Kérdésem, ilyen esetben felmondanátok a helyemben? Párom szerint ne, éljek a lehetőséggel, próbáljam ki, aztán ha nem megy/nem tetszik, hagyjam ott. Szüleim szerint inkább foglalkozzak az egyetemmel, ne az utolsó évemben vállaljam ezt, nem kell egy plusz felelősség a nyakamba.
Felelőtlen, link ember vagy, ha ez igaz.
De elég kamunak tűnik. Főleg egy egyetemista, aki itt kér tanácsot a link szélhámosságaival kapcsolatban.
Kit érdekel, hogy a vezetőség mit gondol? Én nem vállalnám, csak nettó 600 vagy a felett a csoportvezetést + éves forgalom utáni jutalékkal.
Fel nem mondanék, tegyenek ki ha annyira akarnak.
Szerintem vállald nyugodtan.
Nem tudsz, nem ismersz valamilyen folyamatot? Egyik beosztottad biztosan ismeri, fordulj hozzá, vagy add ki a feladatot neki.
Ha normálisan csinálod, akkor semmi gond nem lesz ebből.
Egy vezetőnek nem az az elsődleges feladata, hogy minden programot, folyamatot részletesen ismerjen, hanem delegálhatja a feladatokat a beosztottaknak.
Miért lennék felelőtlen?
Egyik legjobb barátnőm home officeban dolgozik, 8-tól hivatalosan. Ő 10-11 között ébred fel, a 4-ig tartó munkaidő pedig 2-3 között véget ér számára.
Nem orvos vagyok, aki a jobb láb helyett inkább a kezet műtötte meg, mert az volt neki szimpatikusabb.
"Főleg egy egyetemista, aki itt kér tanácsot a link szélhámosságaival kapcsolatban."
Mert hol kéne?:D
Kértem a családomtól, kaptam két különböző véleményt. Álljak oda a kollégáim elé, hogy amúgy szeretnének előléptetni úgy, hogy néha semmit nem csinálok, ti mit gondoltok erről?
Ha van energiám, én a helyedben adnék neki esélyt, és ha nem jó, akkor visszamondanám, vagy felmondanék. Az, hogy a vezetőség nem veszi jó néven.. akkor mit csinálnak majd? Kirúgnak? Meg mi az hogy nem jó néven? Szomorúak lesznek és csalódottak? Úgysem tudnak semmit se csinálni.
De lehet neked több pénzed lesz, elleszel, ilyen tapasztalatod is lesz, önéletrajzban is benne lesz.
De CSAK akkor, ha van energiád rá. Az egyetem az első.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!