Azért nem kedvelnek a kollégák, mert azt hiszik "csókos" vagyok?
12 éve teherautósofőr vagyok, és mind a 12 évet egyetlen cégnél húztam le. Aztán januárban személyesen megkeresett egy konkurens cég, és kapásból 80 ezerrel több fizut ajánlott, plusz egy egy új, jól felszerelt 1 éves kamiont. Csábító volt a +80e úgyhogy elfogadtam az ajánlatot, két hete kezdtem el itt dolgozni. Ezt a kamiont pont akkor vette a két régebbi másik mellé, és egyből nekem adta. A másik két kolléga pedig rossz szemmel nézi, hogy én kaptam az új kamiont, annak ellenére, hogy ők már régebb óta itt dolgoznak. De én valójában nem nyaltam be magam ide, a főnököt sem ismertem azelőtt, ő személyesen keresett meg, és tett ajánlatot.
Oké, nem teljesen fair, hogy én kaptam az új autót, de valahol logikus, hiszen nekem nagyobb tapasztalatom van, és ezelőtt is egy 40t nyergessel dolgoztam, ők pedig 12.5t-vel, pótkocsi nélkül.

Tiszta dedo.uristen te uj vödröt lapátot kaptál homokozni ők meg nem brühühühű.
Azert meglett pasiktol már magasabb szint lenne elvárt ennél.

Nem hiszem hogy ezért nem kedvelnek. Ha ők ketten vannak, akkor hogy lett volna igazságos kettejük közül ki kapta volna az új autót?
Ráadásul ők nem is ekkoraval dolgoznak, hanem sokkal kisebb kategóriassal.
Szerintem egyszerűen csak féltékenyek, lehet hogy féltik a helyüket, látják, hogy a főnök sittysutty, idehozott egy idegent, és ettől veszélybe érzik a saját helyüket is, netán hogy majd épp te ajánlasz valakit a helyükre. Én ilyenekre gondolok ezzel kapcsolatban.
Maradj önmagad és majd megismernek, el fognak fogadni.
Minden új helyen nagyon nehéz kezdet. 33 év munkaviszony után mondom ezt neked 7 valtassal a 33 év alatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!