Mennyi ideig képes elviselni a vezetőség egy protekciós,csókos kollégát aki mérgezi az egész munkahelyi légkört?
Láthatod, hogy nem.
Az egyetlen megoldás, ha együtt mindannyian kiállva egymásért a főnökkel beszéltek. Nem biztos, hogy lesz eredménye, de egy normális munkáltatónak ez több mint jelzésértékű, hogy mindannyian egy véleményen vagytok vele szemben. Arra szinte nulla az esély, hogy mindenki belengesse a felmondás lehetőségét egy idióta miatt, de ez is érthető, mert legtöbb embernek nem szórakozásból szükséges a munkahely.
Ilyen az en volt helyemen is van.
Konkretan utalja mindenki. Semmihez nem ert. Akadalyozza a munkat. Van olyan felsovezeto aki azert mondott fel mert infokat halgatott el elol, az o munkajukat is akadalyozta.
Valamiert a magyar fonok nem rugja ki, ocsmany a no mint a bun igy nem hiszem, hogy jol szopna. Senki bem erti miert van meg ott.
Az én munkám által van a főninek is pénze. Tehát elvárom,hogy oda vissza működjön köztünk az,hogy mindkettőnknek jó legyen. Magyarul,ha a főnök cseszik a panaszomra,akkor otthagyom.
Inkább végzek kevesebb pénzért munkát,minthogy lábtörlőnek használjanak.
De megértem azt is,aki a pénz miatt elvisel minden megaláztatást. Ez szerintem emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!