Felmondanál ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ha külföldre mész dolgozni a jobb kereset miatt, de nem szereted a munkát amit csinálsz, viszont jól fizet? Kollégák nem igazán beszélnek veled, unalmas gyári munka, de tudsz félretenni sok pénzt. Néhány hónapot azért is eltűrnél? Cseszegetés nem igazán vanmáj. 23. 18:52
A kérdező szavazást indított:
Maradnék ettől még akár sokáig is, a pénz jó
Néhány hónapot lehúznék, utána felmondás
Egyből felmondanék
18 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nehány hónapot maradnék a pénz miatt, utána felmondanék.
2/7 anonim válasza:
Én minden munkából felmondanék. Na jó, de én rühellek dolgozni, és ebbe az utálatomba bele is fogok dögleni sajnos, úgyhogy nem biztos, hogy az én véleményem a legjobb xD
3/7 anonim válasza:
Aranyszabály, h munkát csak akkor hagyunk ott, ha már megvan a következő hely, ahová tuti mehetünk. Ez külföldön, távol a hátországtól (család, barátok, akik segíthetnek, ha baj van) különösen igaz. Szóval dolgoznék tovább ott, max ha annyira tré, akkor elkezdek keresni egy jobbnak ígérkező helyet.
4/7 anonim válasza:
minden esetben fel kell mondani mert szeretik ha kint vagy már
én is felmondtam mikor költöztem ki
5/7 anonim válasza:
3-as válasza a legértelmesebb, ezért ő kapta a legrosszabb értékelést. Ellenzők kifejtenék, mi nem jó a javaslatában? Amivel egyébként én is egyetértek.
6/7 anonim válasza:
#5: Én leszavaztam, de éna 2-es válaszoló vagyok, szerintem érthető hogy nekem miért nem tűnik aranyszabálynak, hogy új munkahely kell ilyenkor.
7/7 Senior Séf válasza:
Az életed egyharmadát munkahelyen töltöd. Qurvára nem mindegy, hogy ezt utálkozva, robotolva, vagy vidáman röhögcsélve, kollegális légkörben teszed. Ezt nem érdemes forintosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!