Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Főnököm miért néz engemet...

Főnököm miért néz engemet levegőnek?

Figyelt kérdés

35 éves lány vagyok, és nagyon jól dolgozom, mindig ha én megyek akkor én köszönök neki, de amikor ő jön ki az irodából és nem taliztunk reggel nem köszön, simán elmegy mellettem.

Most is jöttem el melohelyről köszöntem neki és nem köszönt minden más kolléga köszönt nekem.

Mire véljem ezt, fura, kérdezzem meg tőle mi a baj a főnökömtől, agy hagyjam nem tudom eldönteni

ma 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért mert egy olyan főnököd van akinek degradáló egy nála alacsonyabb beosztású emberhez szólni, sajnos sok ilyen gyökér van, ne foglalkozz vele.
ma 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
A munkahelyedre nem azért jársz, hogy a főnököd a haverod legyen. A munkával foglalkozz inkább.
ma 19:16
 3/6 kis kolbász ***** válasza:
100%

Neki te egy senki vagy.

Sorry, de ez az igazság.

Ne foglalkozz vele, pláne ne a szabadidődben!

ma 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Bakker ha en dolgozom kilepek az irodábol en nem lesegetem hogy na melyik kollegaval nem találkoztam még ma es szűrjem ki na ennek köszöntem már annak nem aki leghatso irodában van azzal még nem talalkoztam meg stb.

Mindenki megy nyontat telefonal kerdez valaszolnak zajlik a munkahelyi élet feeling.

ma 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mert fiatal vagy hozzá képest, de inkább az a baja, hogy ellenkező nemű vagy. Sok főnök ilyen:(.
ma 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert attól érzi magát nyeregben. Én főnököm csak flegma szokott lenni, pl úgy köszön, hogy heloo közben elkeni az egész szót ilyen flegma hangsúllyal. Ha azt mondja szia, az is ilyen szeaaa hangzású. Írásban meg abszolút szokása nem köszönni, csak mondja a dolgot. Vagyis írja mit kell csinálni, mi a feladat.

Különösebben nem zavar, de már én is elgondolkodtam mire van ez.

ma 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!