Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » El mondanád az igazat a...

El mondanád az igazat a helyemben?

Figyelt kérdés
Ha a munkahelyeden kevesen dolgoznának és annak a 70% kibeszeli a többit. Ahogy engem is állandóan. Így a hangulatom állandóan rossz.. Az iroda vezető nem sokára megfogja kérdezni hogy hogy érzem magam náluk. Elmondjam szerintetek neki az igazat, hogy itt ezek mindenkit állandóan kibeszelnek, köztük az iroda vezetőt is. Bármikor beszélgetnek, az tuti valaki a munkahelyről.
tegnap 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz a kérdésed. Csak a megérzésemre tudok hagyatkozni, azt érzem, hogy egyelőre ne mondd el semmiképp.
tegnap 23:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne a haszna, ha hazudnál?
ma 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Mondd el, mert manapság már az is probléma, ha az ember kicsit kívülálló, nem annyira haverkodik másokkal, viszont ha értik ennek az okát, akkor máris nem te leszel a fura, sőt, téged fognak normálisnak nézni.
ma 01:22
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Te most meg épp róluk beszélsz 🤭
ma 06:25
 5/9 KataCoach ***** válasza:
100%

Megértem az érzéseidet, és csak nyerhetsz azzal, ha elmondod a főnöknek, ha van benne empátia. Tehát ha olyan a személyisége, hogy nyugodtan elmondhatod. Mivel ez kérdés benned, nem hiszem, hogy olyan.

A másik rossz hír, hogy a mai "másholsemjobb és mindenholezvan" világban sajnos tényleg van mindig egy-egy rohadt alma a szatyorban, vagy akár több is.

A kérdés, hogy te mit tudsz tenni, hogy ez ne érintsen téged. Szereted azt a munkát? Megoldható, hogy ne beszélgess velük, csak felületesen a munkáról? Tudsz határt húzni, ha kérdezgetnek rólad, vagy a fejedben a "mit fognak gondolni, ha nem válaszolok" fut. Ebben az esetben ajánlom az önismereted és a kommunikációd fejlesztését, mert sajnos valóban mindenhol vannak ilyen helyzetek és nem állhatsz eszköztelenül a csatatéren.

ma 09:01
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Mondd el, de személyeket ne nevezz meg!☝️🤨
ma 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan elmondhatod, bár lehet, hogy nem igazán fog változni a helyzet, hacsaknem extra jófej az irodavezető. Én sajnos jártam már úgy újoncként, hogy azt hittem, bízhatok a főnökben, így elmondtam neki, hogy nem bírom a folyamatos magánéletben való turkálást a kollégák részéről. Sajnos félreismertem és kiderült, hogy ő ugyanúgy részt vesz a pletykákban, és el is mondott mindent rólam a kollégáknak, akik emiatt ki is utáltak. Sajnos rengeteg manipulatív ember van, aki kétszemélyes helyzetben kedvesnek, megértőnek tűnik, aztán ugyanúgy kibeszél. Emiatt óvatos lennék.
ma 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Légy diplomatikus. Sajnos mindenhol pletykálnak. Nekem a főnök ilyen, hogy rosszhíremet keltette mert féltette a seggét.szánalmas egy alak.
ma 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem pedig (#1 vagyok),az a megérzésem,hogy rosszul is elsülhet, akár ki is rughatják érte a kérdezőt.

Mert akkor lehet, hogy a főnök megkérdezi, hogy mi bajuk van veled, lehet,hogy átszínezik a dolgokat, felnagyítják a dolgokat, pl ha látszik a ruhádon, hogy ""szegényes"", nem egy gazdag családból származol, akkor rádfogják, hogy ""igénytelen vagy"", és egyéb további hazugságokat, kamukat költenek hozzá; (pl hogy nem is dolgozol jól, akár bunkó is vagy, akár lusta is) ,és akkor téged küldenek el, akár a saját érdekedben is,hogy "ne sebezzenek ők téged", akár csapat érdekében, akár a munkahely a cég sikeressége/akár hírneve érdekében. Te is kijöhetsz belőle rosszul. (Akár egyénileg kérdezi őket,akár csoportosan.)

És nem is feltételes módban, én most fixen úgy érzem, hogy kirúgnának, ha mostanában szólsz erről a vezetőségnek, ha sokkal később beszélsz róla pl minimum még fél év mosttól számítva, akkor talán nem.

ma 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!